miercuri, 31 martie 2010

Un pic pentru voi, mult pentru el

Sunt momente în viață cînd trebuie să lăsăm la o parte lucrurile rele și pătimașe și partinice, cît și pe cele superficiale și funky și haios-inutile, și să ne gîndim la cele cu adevărat importante.

Ca de exemplu o viață de om.

Ieri a fost Daniel Răduță. Astăzi trebuie să fie Radu.

Radu. Radu Bragadireanu.

O mînă de om. Un boț de carne și de viață. Un prunc de cinci luni și restul zile care are nevoie de ajutorul nostru pentru a deveni ceea ce noi suntem deja: oameni. Și dacă suntem oameni, trebuie să-l ajutăm.

Radu trece acum printr-o mare încercare. Are o tumoare care îl împiedică să se hrănească și, mai recent, chiar și să respire. Dacă nu este operat, va muri. Vestea bună este că operația are mari șanse de reușită. Însă, ca orice operație, implică bani, pe care familia din păcate nu îi are la dispoziție.

Aici intrăm noi. Oamenii, bloggerii, românii. Aici putem să-l ajutăm pe Radu să trăiască.

Vă rog, de aceea, să vă duceți pe site-ul lui și să vedeți ce puteți face pentru el. Aveți acolo toate detaliile care contează: unde, ce, cum.

Vă rog să nu treceți ușor peste această întîmplare. Lăsați un pic cele lumești deoparte și faceți un efort de concentrare, de organizare, de generozitate și de omenie.

Hai, că putem!



1 comentarii:

Anonim spunea...

Gracias, amigo!