miercuri, 10 martie 2010

70 years of gruesomeness

A implinit 70 de ani.

Adica vreau sa spun ca, in mare marinimia sa, a catadicsit sa faca favorul de a atinge timpul de 70 de ori in trecerea sa glorioasa prin continuumul nostru spatio-temporal.

Doamnelor si domnilor, Chuck Norris, omul care uda ploaia, omul care bate tot pe lumea asta, cu esceptzia lui Bruce Lee, evident :)

La multzi ani, stralucitorule, violetule, violentule, barbosule, parosule, fiorosule, holywoodiosule!

Si sa ne bucuri ochii si maxilarele cu loviturile tale necrutzatoare. Ca daca Humphrey Bogart a murit, si nici Harrison Ford nu se simte prea bine, macar cu tine sa ne clatim ochii in lumea asta bicisnica si rea si care nu stie sa aprecieze un film cu cafteala de certa calitate artistica. Ce Kurosawa, frate. Ce Kaurismaki. Ce Hatzamuki. Ce Tarkovski. Ce Bergman. Ce Almodovar. Chuck Norris, frate. Sincer brutal violent aratos paros fioros si calare si pe jos. Primitivul in stare pura needulcorata nefiltrata nesublimata netratata cu gel. Omul care tzi-o da in freza si pe urma trece cu trenul peste tine. Apoteoza filmului religios, ecsprimat in rugaciunea: Da Doamne sa nu ma intalnesc cu Chuck Norris. Da Doamne sa nu dau ochii cu el. Deci film, frate, arta, soro, magie vizuala, vericule. Deci arta, da?

Deci some well-known facts about His Highness. Deci belitzi ochii la aceste perle de intzelepciune, deci daca vretzi sa nu vina peste voi si sa va dea una sa nu va mai mancatz pensia, ca si asha nu o sa avetz ce manca.

Deci sa nu zicetz ca nu v-am spus. Deci sa nu facetz pe voi la noapte. Si deci nici deci sa nu visatzi deci urat.

Guns don't kill people. Chuck Norris kills people.

In a fight between Batman and Darth Vader, the winner would be Chuck Norris.

The square root of Chuck Norris is pain. Do not try to square Chuck Norris, the result is death.

It is said that looking into Chuck Norris' eyes will reveal your future. Unfortunately, everybody's future is always the same: death by a roundhouse-kick to the face.


PS: Voi va datz seama ca Chuck Norris e doar cu 10 ani mai tanar decat Ion Iliescu?

PPS: O bibliografie necesara, dar obligatorie: Chuck Norris Top 50 Facts.

:blink:

Cand era tanar si fraer si manca batae
de la Bruce Lee ca un fraer ce era cu par pe pept.

Dar stim cu totii ca pe Bruce Lee nu-l bate nimeni


Cand a atins gradul de iluminare violenta
suficienta pentru a-l bate pe celalalt mare maestru
al loviturilor kitchoase pe pelicula, David Carradine




5 comentarii:

Camil Stoenescu spunea...

habar n-aveam de aniversarea omului.
Chuck Norris doesn't sleep. he waits :)

Anonim spunea...

Amandoi au cele mai haioase coafuri din filmele de categoria B.
Cred ca timpului i-a ajuns, 70 de ani, de acum Chuck va intineri, el e stapanul timpului. Oh shit ce muzica de fundal, e un sequel la Torquemada?

Turambar spunea...

:) E muzica ambientala a lui Chuck Norris. Linistitoare pt sinapsele lui, ingrozitoare pentru dujmani. Adica pentru restu lumii...

:)

Anonim spunea...

wow :)

deci lupu singuratic l'am vz [dus de frate'miu, care "facea karate"] intr'o sala cu multe videouri, prin pta amzei, prin 88!

matusalem spunea...

Blue screen.
Cam asa se poate defini privirea flacailor astora. Indiferent cat de tare se agita. Iar Top 50 mi-a smuls icnete, mai ceva ca loviturile lui Chuck. :)