miercuri, 10 martie 2010

Hai la meci!

Sambata 13 martie orele 14:00 trecute fics, pe stadionul Tineretului de la FRR de la Arcul de Triumf de la Manastirea Casin, echipa de rugby a Romaniei intalneste echipa de rugby a Georgiei, spre impatimita incleshtare si amara zbatere de calificare la RWC 2011.

Drept pentru care va invit cu mic cu mare, cu bishonu din dotare, pe scaune dar si in picioare, spre participare si incurajare, si in nici un chip spre intristare au ambetare, sa fitz de-a fir a par acolo, in tribuna, sa-i batem pe mama lor de caucazieni. Daca ii bat rushii (cu tancuri, e drept), atunci noi de ce n-am putea, mai ales la noi acasa?

Deci hai Romania!

Deci be there or be square.



Afisul courtesy of Dromichaetes. Chinezu a zis ca a vorbit cu Rekinoo care a vorbit cu Alin care a zis ca ne pune la dispozitie un sector, ba chiar si o tribuna intreaga pentru bloggeri, in cazul in care venim in numar mai mare de trei :).

Cat dinspre partea mea, va spui de pe acum: pe mine sa nu va bazatzi. Eu sambata nu stau cu voi. Eu sambata o sa fiu cu Maslina si cu Manu si cu Dinte si cu Ciocolata si cu Gordini si cu Nelu Vin si cu Nelu Avocatu si cu Florin Beshliu si cu Catzelaru si cu Broscaru si cu Cioconoiu, cunoscut si sub numele de Instalatoru, din motive evidente de tzevi shi de alte instalatzii, si cu Tuca si cu nea Mickey shi cu nea Puiu si cu Lucica Cap de Creta, cu cacafonie cu tot, si cu Adi Dumitrescu si cu Moshu si cu Sorin si cu Adi Marinaru si cu cine mai vine de la noi. Eu sambata sunt Turcu (sau, dupa unii, mai ales dupa Maslina, mai degraba Tataru), nu Turambar.

:wink:

9 comentarii:

Cristian Banu spunea...

La cât de galben e codu', so juca? Că de venit noi venim!

Turambar spunea...

Cred ca se joaca. Nu a spus nimeni ca nu s-ar juca.

Theophyle spunea...

Se face sefu :)

daca nu e portocaliu (nici o legatura cu Bocu) venim in masa. Voi anunta poporul Politeiei, maine intr-o postare dedicata :lol:

Camil Stoenescu spunea...

voi fi acolo

Anonim spunea...

o locatie, un nr de telefon, twitter, - cum dau de voi?

John Galt spunea...

Da, complet neseriosi.

Nu ati lasat nici o adresa de mail, nici un telefon, nici un loc de intalnire. Nici unul din voi.

Niste barbati adevarati nu s-ar fi ascuns dupa deget.

22-10 pentru mine.

John Galt spunea...

Ha, ca sa nu mai spun ca dl Cristian Banu nu e dl Cristian Banu din PNL, ci altcineva.

Neseriosi, exact cum am zis.

:)

Cristian Banu spunea...

@John, tu m-ai sunat? Că, recunosc, mi-a fost ruşine să întreb :D

Turambar spunea...

:) Too late, elitistule. Too late. Hint: trebuia sa te iei dupa sgomot.

:wink: