joi, 11 martie 2010

22 de mii de motive de shucar

Voi iubitorilor, puteti dormi linistiti. Ivan va pazeste va iubeste va este aproape. Probabil ca unii dintre voi suntetz chiar Ivan. In acest caz, nu dormitzi. Lucratzi.

Restul, dormitzi furioshi, dormire-atzi bumben sa dormitzi. Sunt 22 de mii de motive de shucar in tzara asta, shi voi dormitzi.

:(

17 comentarii:

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, sper că nu crezi tâmpeniile alea, debitate de un individ tot mai dus cu pluta. 22.000 de agenţi ruşi? De unde dracu i-au recrutat, frate, într-o ţară rusofobă? Să nu-mi spui că sunt dragii noştri "români" de peste Prut? Cărora vrea să le dea repede cetăţenie Pulea Vodă? Până peste poate! Vezi unde duce consumul nemoderat şi amestecat?

Turambar spunea...

De ce am vrut sa pun pariu ca vei fi primul care sa comenteze aceste cuvinte?

Tz tz tz. Mai Constantine mai. Ce predictibil... :(

Pintea Haiducul spunea...

Faptul ca suntem rusofili nu inseamna ca suntem spioni rusi. Inseamna ca suntem patrioti europeni pacifisti care nu vor ca UE sa mai fie aservita Americii militariste. Or, independenta UE nu se poate obtine decat printr-o alianta provizorie cu o terta putere, si Rusia e cel mai la indemana aliat. Asta-i toata filosofia atitudinii noastre. Din punctul nostru de vedere, cei care nu vor ca pasnica noastra UE sa fie independenta se fac vinovati atat de tradare a idealurilor Uniunii cat si de complicitate la genocidul practicat de armata americana in Iraq si Afganistan. Tradatori si partasi la Crime impotriva Umanitatii: va puteti disculpa de aceste acuze grave in fata unei instantze transcendentale? Ma indoiesc foarte tare... Dreptatea este in mod evident de partea noastra iar voi va situati de partea Raului secular, ca niste pacatosi ordinari ce sunteti. Pana cand, Doamne???

Turambar spunea...

Da, da... Cuuuum sa nu. Si marmota invelea Kalashnikovu in directivele NKVD.

:/

Richard spunea...

Dupa logica lui Dinu, toti strainii care au interese in Romanika sint agenti secreti. Din cauza asta s-au alocat resurse generoase serviciilor, sa-i monitorizeze pe toti.

Pintea Haiducul spunea...

Primesc directive doar de la propria mea constiinta, nu de la institutii sovietice din anii '50, cum ar fi NKVD. Nu stiu de unde ai scornit tu ideea ca URSS a descoperit "Masina Timpului" imediat dupa WW2 si a trimis crononauti in 2010. Eu unul nu sunt crononaut al URSS, asa ca plimba ursu', gargaunologule...

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, nu ştiu, poate tu îi urăşti pe ruşi, ca indivizi, treaba ta. Eu urăsc politica imperială, fie că a fost vorba de sovietici, fie că e vorba de americani sau va fi vorba de chinezi sau ruşi, ca state.
Eu vorbeam strict despre elucubraţiile unei minţi, întunecată de alcool. Dă-o dracului! Un spion rus la mia de locuitori, într-o ţară băşinoasă, care nu mai are la secret decât boala şefului ei, pe care altminteri o ştie toată lumea!
La rata asta de penetrare, în SUA ar trebui să fie 300.000 de spioni ruşi? Şi în UE circa o juma de milion? Parcă etnobotanicele erau interzise...

Turambar spunea...

Continuatzi... Continuatzi... Eu va ascult. 20,001. 20,002...

:/

Anca spunea...

Ia, hai, ca sa-ti mai treaca. :) -- pen'ca presupun ca ai consumat si filmul.

Anonim spunea...

E rezolvata, vrea si UDMRul sa se desecretizeze dosarul de la Targu Mures, acu sa vezi!

fish spunea...

Turambare, sper ca nu ai inghitit galustile :) ca's 2 aici
- iliescu a vrut sa cheme rusii, in fact s-a si adresat Moscovei pe tema asta dar i s-a spus "niet"
- 22.000 e imens - ar fi putut fi in timpurile alea (greu de crezut dar nu imposibil, la limita)

Mie-mi suna a atac de presa, sau mai bine zis de spalare a lui iliescu de vina de a fi chemat rusii. Cred ca vor sa-l imbalsameze inainte de moarte.

Scriam aici o prostie, nu mai shtiu exact care general l-a oprit (Vlad sau Gusa)

distinsu' spunea...

vorbe... daca eram asa de multi nu aveam presedinte academician acu

Camil Stoenescu spunea...

văd că se dispută realismul numărului respectiv. parcă e vorba că au fost 22 000 (multiplicați de vodkă) sau 2000. important e principiul - care nu prea este deloc „revoluționar”&spontan + revolta maselor obidite șamd :)

ZaffCat spunea...

Pana una alta, rusii ne-au cotropit de cateva ori, americanii au avut o jena... ca sa nu mai pun la socoteala de unde ne-a venit lumina :-)

matusalem spunea...

Alt cacat cu motz si conu Dinu fatza cu reactziunea. Aia douajdemii erau turtleninja lipiti de peretzi, imbracatzi in mantii ce mimau mediul inconjurator.
Taica, marea mascarada din decembrie 89 capata acum dimensiuni apocaliptice. Mai ramane sa spuna careva ca si Bigbang-ul era in standby sa intervina, si gata, tacamul e complet.
Camasha, camashaaaa, cat costa camahsaaaaa...

Richard spunea...

Turambare, comentariul meu de aseara a trezit interesu serviciilor pentru blogul meu. A stat unul de la STS vreo 19 minute in vizita.Ha.

Turambar spunea...

:) N-a sunat nimeni la usha pana acum? Tzi-ai facut valiza? Sa nu uitzi periutza de dintzi...

:rofl: