sâmbătă, 27 martie 2010

Copii, nu punetz botu la prostii

Ca facetz cancer.

Oamenii de stiinta avertizeaza: sexul oral dauneaza grav sanatatzii. Si daca oamenii de stiinta spun asta, apai cine suntem noi nishte bietzi sociologi sa punem la indoiala rezultatele?

Sa nu zicetz ca nu v-am spus.

Oral sex link to head cancer

The number of serious head and neck cancers linked to a virus spread by oral sex is rising rapidly and suggests boys as well as girls should be offered protection through vaccination, doctors said.

Despite an overall slight decline in most head and neck cancers in recent years, cases of a particular form called oropharyngeal squamous cell carcinoma (OSCC) have increased sharply, particularly in the developed world.

This growth seems to be linked to cancers caused by the human papillomavirus (HPV), the scientists said in a report in the British Medical Journal.


Deci avetz grija, ca zicala "gura bate curu" incet-incet se transforma in "gura putrezeshte capu".

Deci mai ortodox, fratzi virili. Mai fara rafinament, doamnelor rafinate. Mai ciobaneshte, mai oameni buni, sa n-o datz in cancer la cap.

:blink:

8 comentarii:

Anca spunea...

Da' eu de cand tot zic de HPV-urile alea si nu m-asculta nici dracu'? Zice lumea ca-s de rasu' curcilor ca nu mai am timp de literatura fictionala, de-atata literatura de specialitate, dar eu mi-s de-a dreptul in extaz cand ma... afund (ca sa raman la tema :))) in fiziologie si microbiologie. Facetz' ce vretz', ca voi estetz' mai dashteptz' decat mine, da'... eu nu va vad bine... :) Io n-am sa ma pun de-a curmezisul, dar sa stiti voi de la mine ca intre hedonism si hidosenie nu-i decat un gard putred pe formula gaura-lipsa-pauza.

Nu ma credeti nici cand v-o zic pe aia cu mens slana in corpore slabo, nu ma credeti nici cand va zic sa nu puneti in practica domestica scenarii pornografice gandite pentru editare digitala. Treaba voastra, testati pe piele si dezinfectati cu apa sfintita, daca va pica bine, da' eu v-am avertizat. :))

Dragos Bora spunea...

In plina criza a sistemului sanitar avea si saracul o aspirina si te-ai gasit sa i-o iei (de la gura) si pe aia... ... ... Urat, foarte urat!
Sa vezi acum cozi la vaccin!

Itzicbaseanu spunea...

Glaurongologia salveaza Romania de muie!Bai sa fie...!

Bravos Turamburicule!...Ti-am ramas dator un post,de fapt d-nei Verona numaru' unu si tie numaru 2(doua numere mai pot...e..cu-oleaca de ajutor, ce vrei?):

1.Zmecheriile-alea cu doua maini dibace, pot fi explicate doar prin proprietatile speciale ale sticlei siliconice (si/sau carbonice)din care era confectionat un segment din blatul ala de masa,anume comportarea ei in camp electric si/sau la o presiune mecanica concentrata si de durata scurta.Evident asta 20%, restul este forta de caracter,cerebralitate, pregatire in draci si munca ba Turamburicule, nu muie cancerigena,care-le la voi, antibaseii, sa fie!
2. Referitor la maseaua ciutii.Pupila mea(adica ochiu meu) , in decursul anilor, s-ambatat mai des si mai de-aproape decit a ta cu imaginea mirifica a eflorescentei ghiocelului abia mijit din ultima ninsoare,anemica, prizoniera in umbrele reci de primavara.Tot asa si cu maseaua ciutii, cu untisorul si cu vioreaua nerabdatoare sa-ti scalde privirea obosita de peste iarna.Asta se-ntampla in padure la Ifov.Oooo, ce susur, ce limpezime de cristal, vedeai tritonu' si puietul de caras zbenguindu-se printre plante!Tu habar-n-ai ce-nseamna sa te culci pe frunze reavene,sa le adulmeci in intimitate cu natura si sa simti "embrionul" primaverii cu maseaua ciutii la virful nasului, in raceala razelor de soare de-nceput de martie!La tine la Telega totul putea a petrol.N-ar mai fi pe lumea asta!La sonda parasita zici...Ardi-ar focu' cu sondili lor!Ca la facut om pa Patriciu!...Apropos, la cita muie ia Patriciu, ce zici face cancer?...Tu trbuie sa sti!

Turamburicule,inca odata, glaurongologia salveaza Romania de muie!...Si lasa dracu'(Doamne iarta-ma!) alea cinci dibace ca le-ai inrosit capu'!

Sa ne traiesti cocosatule de "intelepciune", vad ca ai preocupari savante!

Pardallian

[D][S][N] spunea...

Oamenii de stiinta sa nu mai dezinformeze... :D

Itzicbaseanu spunea...

Bai nene ne-anebunit zurliu asta cu agentul rus Tismaneanu!Asta n-are buton de Off?... Neica ,incearca cu Jidvei(iti recomand sec, la temperatura camerei cu...cu ce-o fi)!Lasa-ne ba ca noi am citit deja "Kakistocratia" ce mai vrei?...Noi suntem lamuriti, lamureste-te si tu singurel!

Stan si Bran, amandoi odata!

Turambar spunea...

Daca n-are el, avem noi. Delete with extreme prejudice. Si viata e din nou frumoasa si putem sa ne intoarcem la subiectele noastre importante pentru sanatatea noastra oralo-bucala.

:wink:

Lulubella spunea...

Pai daca savantii astia sunt asa de destepti si le stiu pe toate, atunci sa inventeze si solutia, alta in afara de apa si sapun. Presupun ca tot igiena precara aduce boala, ca de, na' e scumpa apa si mai e si criza. Oricum "sportul" asta e prea tentant ca sa renunte lumea la el :P (cred eu...:))

Turambar spunea...

:)