miercuri, 14 iulie 2010

5% inundatii





CCSB, 9-12 iulie, 1004 subiecti, +/- 3.2%, CATI, reprezentativitate nationala

5 comentarii:

Kilroy spunea...

Deci, domnule, eu am fost afectat foarte tare prin lipsa, pentru ca toti pretenarii mei cei mai bunii au fost inundati si unii dintre ei au aparut si la televizor, ii, si deci am fost afectat de doua ori, o data ca nu am aparut ca pretenii mei la televizor si nici nu mi-a luat nimeni nici un interviu si a doua oara prin lipsa, deoarece am asteptat ca fraieru' inundatiile care nu a mai venit si gradina mea e neudata de doua saptamani, de la seceta nationala care este. Aaa si vroiam sa zic ca eu nici nu am castigat nici un concurs niciodata. La dumneavoastra se da premii pentru comment?

Turambar spunea...

Cuuum sa nu. Comentariul si una dupe ceafa. La cinci comentarii facem discount: va fac cunostinta cu Horvath si va bat doi in unu, ca pe ness.

Superoferta...

:rofl:

Kilroy spunea...

Nu am apucat sa il cunosc pe dl mai sus-pomenit, dar am asa un feeling ca nu am pierdut mare lucru ;)

Radu spunea...

Buna, Turambar et al. Hai sa fiu carcotas pana la capat... :)

Cifra asta de 5% poate fi serios amendabila din cauza stratificarii. N-asa? In plus, in zonele inundate rata de telefonie fixa e ceva mai mica...

mihai spunea...

Si eu am fost afectat de inundatii. Pai cind au scos din casa vecinii bulendrele alea pline de rahat si de-alde aragaze ruginite, a mirosit ingrozitor pe scara blocului si-au trancanit de n-am reusit sa ma odihnesc. Jos inundatiile!