luni, 12 iulie 2010

Un raspuns simplu

Dom'le, sint atitea justificari pentru eshec de te apuca durerea de gologontz. Ca o fi, ca o patzi, ca pisica, Dumnezeu, soarta, curentzii atmosferici, securishtii, temperatura mediului inconjurator, horoscopu, muzica data prea tare sau conditziile adverse din copilaria timpurie.

Din cind in cind, e reconfortant sa o auzi pe-aia dreapta: au fost mai buni, dom'le, decit noi, n-o mai datzi cotita dupa calorifer. Si asta sa o spuna cel care a luat-o, infrintu, nashparliul.

Ca in acest caz de macsima absoluta ecsceptzie, cind antrenorul Africii de Sud a spus-o clar si simplu si fara farafasticuri retorico-emotzionale:

We can't look for excuses.

The All Blacks were better than us, it's as simple as that.


Ceea ce va doresc si Dvs.: sinceritate simplitate responsabilitate.

PS: Meciul a fost de vis. De vis. De vis. Au jucat flacaii aia negri si rai ca niste ciini, ca niste fiare, ca nishte monstrozauri, ca niste robotzi lipsitzi de splina si de mila. A fost un meci asa cum cred eu ca sint meciurile alea transmise la plasmele alea mari montate pe norishori, pentru premiantzii de dupa, de foarte dupa, de cel mai dupa, din Sufrageria de Apoi.

:) :wink:

1 comentarii:

Adinel spunea...

Offf... cum salvezi tu ziua... Am venit acasa si voiam sa iti vorbesc de Trataul de la Semipalatinsk, Kirghistan etc.... Eh pe alta data...
Cum n-am o mostra valida din Wharewananga te las cu copilul asta hawaian si ce inseamna pentru ea Kumulipo.
They had roots on Saturday... :)