joi, 1 iulie 2010

Dumnezeu loveste cu drujba

Unde s-au taiat paduri intr-o veselie? In Suceava.

Unde sint inundatii intr-o tristete? In Suceava.

Uneori, veselia aduce tristete. :(

5 comentarii:

Turnofftheglory spunea...

Sa inteleg ca codrii Harghitei au fost taiati conform bazinului hidrografic?
Nu asta e buba prietene, sau nu cea principala, ci faptul ca albia superioara e considerata teren de constructie si canalul deversor s-a convertit in helesteu de peste sau ghena de gunoi.
Torenti apar si in zone bine impadurite, la 100 litri pe metru patrat intr-o ora nici un baobab nu va absorbi apa.
Vina mare a lui Flutur si a fostilor sai colegi este ca nu a construit praguri, canale deversoare si chestii simple acolo pe munte la paraialul ala de trecut cu piciorul.

molie spunea...

Un doritor: "2-3 copaci, va rog! Nu am terminat mobilia Ludovic al XIV-lea."

Stefan Manea (fanel) spunea...

Cine a taiat?

Si Gigi Flutur?!?

matusalem spunea...

Daca pana acuma nenorocitii aia de comunisti taiau numai pe fetele de munte care nu se vedeau de la sosea (ai fost pe munte si sti cum arata vaile alea) acum dobitocii astia nu mai au nici o retinere. Rad, tund, fezeaza tot. Cu disperarea inecatului, se agata de orice copac care mai este in picioare. Da-i dracului de inconstienti.

Richard spunea...

http://www.ecomagazin.ro/ministrul-mediului-ii-cere-socoteala-patriarhului-despre-constructia-ilegala-din-parcul-national-ceahlau/
Eh,acolo, niste popi si ei, ce sa faca, sint amariti rau. Ca si arabetii care au ras multe paduri pe acolo, pe vremea preafericitului Ilici. Omar Hayssam stie mai multe, dar e plecat putin cu caprele la raze.