miercuri, 21 iulie 2010

Inca un mandat

Cu cine se prefigureaza ca vor fi principalii candidatzi la Primaria Generala, cred ca dom' actual primar, slavit fie-i numele, ca nu putem sa zicem nimic nashpa de el, ca ne tae sirma la wireless, va avea toate sansele sa termine autostrada aia pe veci suspendata.

Si nu, aia ce se intimpla acum nu e ascensiune la madam. E capcana si inghesuire intr-un punct mort, sa o faca de ris dujmanii.

:wink:

Voi ce credetzi: in afara de fulgeru lu Doamne Doamne care nu egzista, cine ar mai fi in stare sa-l bata pe Oprescu? Hei! Vreau argumente solide, de beton de bazalt de granit de stinca, inclusiv din partea carui partid. Caci daca imi venitzi cu Ontzanu de la UNPR, voi ride de voi cum rid curcile de acceleratoru de particule si va vetzi procopsi cu dispretzu meu etern, dar pe viatza, ca nu va pricepetzi la politica nici cit nu va pricepetz la sondaje. Deci chestii plauzibile, nu aberatzii, da?

:/

12 comentarii:

Lars spunea...

Eu am zis deja: Tariceanu.

Turambar spunea...

Da, o varianta interesanta si plauzibila. Nu cred ca Chiliman va renunta la comfortul realegerii la S1. Cit despre Orban, Tariceanu este clar un candidat mai bun decit acesta.

Mai este si varianta intens discutata zilele astea a participarii lui Crin Antonescu. Unii zic ca s-ar ingropa si si-ar pierde definitiv sansele sa candideze la prezidentiale, altii din contra ca ar fi o trambulina. Unii lose - lose, altii win - win.

Hmmm. Ramine de vazut.

Txs for your thoughtful intervention. Neext!

Anca spunea...

Eu as zice ca nu se baga Crin la administratie gospodareasca, el e mai degraba nimerit pentru functii de reprezentare si stie tare bine asta. Tariceanu iar nu cred ca s-ar baga, pen'ca ar fi o oareshce coborare din slavi dupa ce fu premier si orgolios e cat pentru juma' din partid. :D Si nici partidu' nu cred ca s-ar inghesui sa-l desemneze. Ca atariceanu -- futu-i, m-am defectat :D -- Oprescu e de neoprescu. :))

(Pe Chiliman nu-l ajuta nici macar fatza, Orban, desi le are cu administrativele si scoate idei bune, e destul de moale pentru asa tranta electorala. :D)

Anonim spunea...

Basescu, normal. Exista altul?

Dragos Bora spunea...

Nicolae si Elena Ceausescu.

Daca tot i-au dezgropat, sa-i puna l a treaba, sa conduca tara.

Pentru cã oricum ar face-o mai bine ca astia de acum... ... ...

:) :(

Sergiu spunea...

Depinde care vor fi scorurile partidelor, pe Bucuresti, in primavara lui 2012....si, desigur, in functie si de popularitatea pe care oprescu o va avea atunci....
daca niciun partid nu va avea peste 40%...e probabila victoria lui oprescu...
legat de scorul actual al pdl la nivel national, acesta e in realitatea acum, undeva in zona 20-25%...cei care cred ca pdl e pe la 15-18% se imbata cu apa rece...asta nu inseamna ca n-ar putea, in viitor, cobori, pe la 15%....dar, ar putea sa si revina pe la 33-35%.....totusi, partidul asta are cam 1100-1150 de primari din cei 3000......nu prea ar putea cobori sub 20%....si au castigat si toate alegerile locale partiale anticipate din ultimele 3 luni (ultima data, acum 3 zile,din primul tur, la Vulturesti, in Arges)...si nu oriunde ...ci, in foste fiefuri psd-iste....adica, lucrurile sunt inca relative....mai e nevoie de timp pentru a trage concluzii....

Anonim spunea...

@Metr Turambar,
sa intorducetzi in baza de date si un catindat X neafiliat,asa de amoru regulii gherilei politice...heheehehehe

Adinel spunea...

Man, cum zice istoricul chinez too soon to tell. De ce gandim campania locale 2012 la nivel de individualitate. Nu mai merge... Oprescu e singur iar ceilalti vor opune tandem, probabil binomul afacerist-avocat.
In partea PNL Tariceanu singur nu duce, Orban e "gargaragiu", deci trebuie ceva pentru consiliu, un nume ceva, spearhead. Binom de genul Tariceanu-Gorghiu nu suna nici anost nici abulic (vezi declaratia lui Tariceanu in cazul comisiei pentru revizuirea Constitutiei) pe cand Oprescu singur da, cel putin la acest moment...
La PSD e o chestiune de reglementare intre Negoita si Nassar (vezi daca nu mi-ai spus povestea celor 12 oameni suparati... ce de metrici aveau botii mei acum... kidding :D ... asa speculez). Cum ma simt interesat de Sova si metricii care se aduna in dreptul lui ( desi are treaba in Craiova, deci profetie cam far fetched ) cred ca binomul Negoita-Sova pare interesant. Negoita pentru ca VREA iar Sova pentru ca trebuie sa creasca.
Nu mai e vorba de win-win care ar putea da lose-lose... se cauta shaua lui Nash si toti (PDL, PSD, PNL si restul) sunt constienti ca pentru a avea accesul garantat la nivelul urmator (fonduri structurale, crearea unei comunitati bucurestene cu alte localitati) nu te poti baza pe neuronii unui singur politician. Deci e nevoie de un lose-win, win-lose pentru orice situatie...
La PDL... n-am
Ma duc sa mananc... Ba si am zis ca nu mai comentez...

Anonim spunea...

Binomul Tariceanu- Gorghiu ?!?! eh taica, Steaua si Dinamo, baba si mitraliera...heheehhe

ipo spunea...

Prigoana din partea PNL. :)
http://sp2.ro/c40462

Mayor spunea...

Piedone

Cristian spunea...

Liviu Negoita? Mitrea?