joi, 29 iulie 2010

Secrete de stat dezvaluite de fotografi

La unii, listele secrete sint biletzele roz, despre mici pile si slabiciuni omenesti care sint date in git triumfator la gazeta de ecran de sticla. La altii, oamenii incearca sa fotografieze docomente militare si alte chestii despre rachetele balistice. La altii, jurnalistii de la balcon filmeaza peste umar ce citesc parlamentarii, cum se scobesc in nas, la ce filme cu tzitze se distreaza, ma rog, chestii de importantza covirshitoare.

La rasturnatzii aia din emisfera cu capul in sus, secretele cele mai importante sint despre rugby. Acolo ziaristii vineaza fitzuica din mina antrenorului echipei adverse ca pe lista cu focoase. In cazul de fatza, nasoii de australieni i-au fotografiat lui Graham Henry lista cu schemele de joc hiper-super-para-secrete din meciul care urmeaza sa vina simbata asta, Australia - Noua Zeelanda.

Deci fiecare cu lista sa de prioritatzi. Fiecare cu raspunsul lui la intrebarea arzatoare "Ce este cel mai important lucru in viatza, o Doamne Doamne care nu egzishti?". La rasturnatzii din emisfera cu capul in sus, raspunsul este clar, limpede, fara nici o indoiala: repunerea balonului de la margine. Cum zvirle Mialamu in tusha? Cum pleaca balonul mai departe? Ce rol are Rokocoko in toata tarashenia asta? Cum se intercaleaza centrii? Cum vine fundashul sa faca supranumeric? Ce fac flancherii?

Dupa cum va spuneam: despre lucrurile cu adevarat importante...

:D :p

0 comentarii: