miercuri, 19 mai 2010

Band of brothers



Din pacate, Serban, cel care a facut fotografia, sufletul petrecerii si pretextul acestei intilniri, lipseste din cadru.

13 comentarii:

cdmitroi spunea...

Auzi, da Menix, Apostol, Gelu-Nasu si restu gastii din liceu unde e bre? Imi place gasca. Serban putea si el sa puna aparatu pe un sacun sa vine si el in poza dar nimic, batman-batman. Cam veche poza dar merge. Felicitari pentru gasca.

Turambar spunea...

:) Nu e veche. E de acum jumatate de an, de la Craciun, de ziua lui Serban.

Gelu era plecat. Menix a venit dupa ce s-a facut poza. Gabi Apostol a zis ca vine si n-a venit :)

Cel mai neasteptat personaj din aceasta poza este Bricu, devenit suedez intre timp. Asta a fost alt motiv pt care e poza faina: ca ne-am adunat atitia, inclusiv Bricul (care stiu ca ne citeste in momentul de fata; :wave:, Bricule, maratonistule, sveltule :) )

Unknown spunea...

Si ca de obicei, maestrul Julien took center stage (ca el e mai cu motz)...

Turambar spunea...

:) Oriunde-l pui, micu Jul va ocupa incet-incet pozitzia de center stage, prin procesul fizic de atractzie gravitatzionala. Stii tu: m1m2/(l*l). Si la el m1 e foarte m1.

:)

Itzic Baseanu spunea...

Daca toti din poza sustin ca sunt de-ai lui Crin Antonescu, nu mai vorbesc cu tine: Adica ma supar!...Nu se poate, macar unu doi...Sa fiti iubiti, mama ce tineri sunteti, nu stiu de ce ma emotionez!...Probabil nu numai ca sunteti tineri, dar si mai,teoretic si practic, liberi.Alta viata!...Carpe diem!

Turambar spunea...

:) :friends:

Itzicbaseanu spunea...

Tot ce-am scris mai sus, se reduce la urmatoarea chestiune de "bun simt"(Slogan PNL, inclusiv "revolutia"... ce sinistru suna "revolutie" in romaneasca curenta!)

Citi dintre cei din poza, la virsta ad-hoc imortalizata, este in stare sa demonstreze printr-un model matematic, accesibil elevilor de clasa a 12-a, ca la parasirea uni nivel energetic, de catre electronul atomului de hidrogen,fenomenul are loc insotit de emisia unei cuante de energie?...Vreau demonstratia, simplu, s-o intelega si-un elev de-a 12-a.A facut-o Bohr inaintea voastra, dar macar asa, din respect pentru Bohr si pentru "copilul" roman, don' profesor!...Are o logica toata tarasenia,va invata "romanul" cu enuntul, (ipoteza),demonstratia, solutia!
Va pup si ma gindesc la muntii aia frumosi si intangibili!

P.S Nu sunt de acord cu "judecata" ta despre Manole(in primul rind ca-l chema Manolo si era, viitor Italian) si nici despre "Miorita", inteleasa profan, mai simplu decit demonstratia lui Bohr .
Iata neintelesul lor pe-un pamant virgin, daruit de Dumnezeu:

„De doi ani pe zid aseaza
când stravechi Ierusalim,
când Craciun si Boboteaza,
când sfieli de heruvim.
Se cutremura peretii
de-nvieri si rastigniri.
Pe iconostas, ascetii
merg cu talpi de trandafiri.”

sau:

............................
"Pe-o sprânceana de lumina,
lâng-o lacrima de rai,
verde culme carpatina
rotunjeste dulce plai.
....................
Ulii suie, frunza suna,
iar în iarba-ntins amar
ba e somn, ba rugaciune,
tânar les de pecurar."

Ceea ce v-arata goliciunea Vosganianului si Crinului...sa fie-ntr-un ceas bun!

Te pup Turi si va pup pe toti din instantaneu!

Itzicbaseanu spunea...

Scuze pentru dezacordu' din prima fraza si pentru "sleep in gramar", in general!

Itzicbaseanu spunea...

The "true" is my friend, dear Turi!But, wat is the true?... Your,the "younger", was the true!

Turambar spunea...

:) M-ai rupt cu Bohr al dumitale. Daca n-as fi fost ocupat cu shpe kestii in acelashi timp (bagaje de plecare, un raport, alt raport, sa aflu cum e vremea la Dieppe, sa aflu unde este Dieppe, ce se poate face in Dieppe, in afara de inmuiat oasele, sa beau niste Lagavulin, ca am zis sa variez un pic, ca prea mult Laphroaig face rau la ficat, sa fumez o tigara, sa-mi trag sufletul dupa o zi absolut intensa, sa pun niste poze cu Telega in 1927, toamna tirziu), chiar as fi dat o fuga la prietena noastra Wikipedia pe care toata lumea o huleste sa aflu cum fuge electronu si genereaza cuanta.

Sa moara pisica electrocutata cuantic daca eu imi aduc aminte sa fi facut asa ceva in liceu.

Oricum, la cite chestii am uitat eu din liceu incoace, mai ales la chimie, fizica, matematica, geografie, istorie, romana si educatie fizica si sport si apararea patriei, e de intzeles...

:p

Itzicbaseanu spunea...

Ei as(te-am rupt...In ce sens?), demonstratia este de nivel clasa 11-12 de liceu!...Da de ce scoti limba,Turi?... Multe sunt de inteles!Ce zici tu, ca Network-ul,ne foarfeca bariera culturalo-socio-micro-climatico-ce-o fi(pina si mirosul ciorapilor), la ora asta, cind tu, cu Dieppe-ul si eu cu, pacatele mele,ne deranjam? ...Sorry!...Dar nu era vorba de tine, ci de macar unul dintre cei imortalizati de clipa sublima,inefabila,celesta,"image"!... Respectati-l pe Bohr, Turi,ca pe tatal vostru, macar pe el, pentru Romania ar fi de-ajuns in clipa cind tu gandesti "Dieppe"!...Dumnezeul tuturor, sa te insoteasca, my friend!

Stii care-i "finalul"(habar n-avem,da vorbim), Bohr, nu-i al meu, nici al tau, e-al...mioriticului ala prapadit, c-are s-a dus si-anteles universu' nesfarsit si imuabil!...abia acolo intalnesti electronu' ala de-ai uitat din liceul tau(halal liceu -habar n-ai ce punct de sprijin poate fi electronu' intr-o demonstratie!)
Drum bun Turi!...Si nu ma dezamagi, Dieppe, nu-i acelasi lucru cu "Dniestri",nu-i asa?...Bai Turi, "lacrima de rai" n-o fi si Telega?...Frumosi sunt anii tai!...Doamne ce viata!...Auzi Turi iti vand un pont, nu mai spune "shpe" chestii, poti spune simplu, "coishpe submii cinci sugi" de chestii!...Cu-acelasi efect psiholingvistic!...

P.S Turi, durul ala din gadgget-ul tau,este sa-ti ascunda componenta diafana?...Ca-l inteleg mai greu!

Itzicbaseanu spunea...

Bine Turi, vad c-ai uitat multe!...Mai ales alea putine!
Bine mai tata, mai!

Itzicbaseanu spunea...

vezi Turi cum te faci de cacat,ai uitat "apararea patriei"!...Pai "Patria", cui ramane, ce facem cu ea,ramane camatarilor?...Lu' Becali, Doamne irta-ma?...Zi si tu!...