marți, 18 mai 2010

Si-a dat cu istoria in cap

Stiu: e pe toate gardurile, pe toate blogurile. Si INConstantiN il are. Si Dan Selaru il are.

Si ce'aca? Da' io ce am sa nu-l am? E unul din acele virale ce trebuie vazute de toata lumea, ca e mishteaux si ireverentzios si plin de carne, savoare, invatzaminte si imagini in mishcare.

Deci, doamnelor si domnilor, stimatzi politologi solemni si tristi, distinshi analijdi politici de diverse persuasiuni ideologice si futurologice si futile si aducatoare de rating, va rog sa analizati cu toata seriozitatea de rigoare si sa trageti invatamintele de rigoare in privinta aspectului etico-semiotic al meteorologiei in context politico-istorico-comemorativ.

Da, stiu. E cacafonie. Toata viatza e o cacafonie, daca e sa cititi blogurile si sa facetzi o analiza de contzinut...

:rofl:



:)

4 comentarii:

matusalem spunea...

Mie imi place de ala care sta si se uita-n gard. Are o servieta in mana. Cred ca voia sa se pishe. Pe umezeala aia... :)

Turambar spunea...

Neeah. Ala astepta sa sara teroristu din tufish, sa-i faca o violentza de arte martziale. Servieta din mina este aia cu butonu atomic pe care au uitat-o rusii cind au eliberat prin retragere tara vecina si prietena Ucraina :)

matusalem spunea...

Pai inseamna ca fiecare agent de ala are cate o servieta. Priveste atent la ala care sare la coroana lui Medvedev. Si ala are. Cate dracu de butoane atomice au ashtia? :)
Cam boieri. Omu si servieta, omu si butonu, butonu si racheta? :)

Constantin Gheorghe spunea...

Deşi n-are nicio relevanţă, şi mă refer şi la întâmplare, în sine, şi la context, să pomenim ceva despre servietă. Care nu e butonul nuclear, este o "banală" perdea anti-glonţ. Se deschide şi protejează "obiectivul". Asta e, de-ale serviciilor de protecţie.