marți, 25 mai 2010

Craven "A"

[...] Ces cigarettes ont une particularité, elles ne comportent aucun agent de saveur ou de texture (peu de cigarettes ont cette particularité [...]

Wikipedia [FR]


Oh yeah. Uite, de-aia nu ma las eu de fumat. Ca exista tutun fain pe lumea asta. Fara filtru.

Din capitolul "Omul cit traieste descopera".

4 comentarii:

claude spunea...

Daca nu ti-e cu banat (sau regat, ardeal, for that matter) poti sa detaliezi ce-ti veni cu Craven "A"?
Intimplarea face ca am postat si eu acu' citeva zile neste poze (screenshot-uri) cu un pachet de Craven "A", dar punctul de plecare era un film...

Turambar spunea...

:) Ce coincidentza faina. Vezi, din capitolul "Nu exista coincidentze, toate au un sens ascuns si niste oameni in halate albe umbla insistent dupa mine prin alergare".

:)

La mine punctul de plecare a fost viata. Zilele trecute am fost in Franta, la Dieppe. In astfel de calatorii imi place sa incerc tigari noi. De data asta, cind i-am cerut tigari fara, vinzatorul de la chiosc mi-a recomandat pachetul asta. L-am luat si de-abia azi am apucat sa fumez prima tigara din el (aveam alte pachete incepute). Si deodata-n jurul meu natura se facu un cerc de-a dura, si cu fum mi se umplu gura, gust dulce ca prajitura.

Pur si simplu sint bune. Al naibii de bune. Unele din cele mai bune tigari fara filtru pe care le-am fumat vreodata. Si atunci m-am gindit sa le preaslavesc pe blog.

Vezi: nu exista coincidentze in aceasta viata plina de semnificatie. Exista doar oameni in halate albe care umbla cu insistenta dupa noi prin alergare, cu plase mari de fluturi in mina.

:)

PS: Nice blog, by the way. Keep up the good cinematic work, mate.

:wink:

claude spunea...

Plasele de fluturi ma sperie mai tare decit oamenii in halate albe.

Hmm, cumva asta imi intareste si ma mult parerea ca sunt plenty coincidences in this fucking-beatiful-but-indifferent world.

PS. Danke, si desi imi vine greu sa o zic: fie ca fiecare zi sa-ti fie a Craven "A" Day (a se citi: cerc de-a dura, dulce, prajitura...)

Turambar spunea...

:) :friends: