joi, 27 mai 2010

1000 de cinturi, 1000 de flori

Buna dimineatza, soare! Buna dimineatza, oameni buni si leneshi si trishti si carele va betzi cafeaua fara de nici o sperantza, fara de nici o furie pozitiva! Buna dimineatza, lucratorilor si lucrativilor si muncitorilor si mai ales si mai ales studentzilor, o voi proletari ai creerului.

Va invit in aceasta dimineatza sa va spalazi pe ochi si pe urechi si pe creer si pe suflet cu aceste vorbe de scirtz de duh ale marelui pacatos Jimi, cu aceasta zdranganeala de aducere de energie din strafundurile matzelor inconshtientului vostru. Va propun sa va trezitzi. Sa va trezitzi. Sa va trezitzi.

Si sa va uitatzi cu ochii limpezi si trishti la imagini. Fac cit 1000 de ani de sociologie si de antropologie si de intzelepciune.

Si sa va trezitzi!

Good morning, Bucharest! New York salutes you...

:)



5 comentarii:

John Galt spunea...

"Crosstown traffic" a fost a 3-a piesa "muzicala" pusa de TVR1 in urma cu 20 de ani, intr-o dimineata de decembrie, a doua zi dupa "Taxi Driver".

Asta doar asa, ca fapt divers..

;)

Turambar spunea...

Si in 25 decembrie, daca nu ma inshel, au dat "Animal Farm"

:)

John Galt spunea...

Oblio, ET.. :)

Turambar spunea...

Ehe, ce vremuri. Si obsedanta melodie cu tanti aia la saxofon. Pentru mine revolutzia va ramine pe veci asociata cu acel tinguitor paa-baaa, paaa-baaam.

Ce vremuri... :(

Anonim spunea...

A fost o perioada magica. ORICE era posibil, absolut orice. Nu cred ca am fost vreodata mai aproape de Adevar sau Libertate ca atunci.

A doua piesa a fost cu ala care sarea cu parasuta si canta. (Bakerman). Cadea, de fapt.

Ce ironic, nu?