vineri, 7 mai 2010

Rocu si hormonu, baba si salonu

Dan, in marea sa sastiseala ontologica, ne spune ca trebuie sa fim furiosi. Cu The Doors, evident.

Turambar, in marea sa furie metodologico-existentiala, spune ca mai mare jale de inadecvare n-a vazut de la Rolling Stones incoace.

Si le zice Turambar de parca ar fi nepot de mama al lui Vadim Tudor, odihneasca-i-se procentele sub 3% in vecii vecilor, amin. Deh, amindoi sintem sociologi, ce procentu meu...

Ah, ce obscenitate fenomenologica. Sa vezi o trupa de babalici (hei, don't shoot: vom fi si noi la fel) traind extazul si sucarul specific adrenalinei bezmetico-hormonale a tineretii.

Nu e singurul caz. La fel de obsceni in inadecvarea lor hormonalo-rebela sint si cei de la Rolling Stones, si toate stelele de formol care se zbat in piei prea largi si in buletine prea expirate.

Sint rau. Stiu. Dar sa stii ca biologia e rea. Tineretea e una, batrinetea e alta.

Jimi, bine ca ai crapat tinar. Jim, bine ca te-ai inecat in propria boritura.

Furia trebuie sa moara tinara. Ar trebui o lege incapatoare precum beciurile cu sare ale Politziei Capitalei, sa se interzica prestatia de rock peste 35 de ani. Bine, hai, fie: peste 40. Peste 40 de ani sa ai voie sa cinti doar Bach, Mozart, jazz si manele. Nemuritoare acorduri pentru muritoare trupuri.

PS: Vezi ca au incercat si ei sa dreaga busuiocu si sa bage la inaintare unu tinar, cu furia tare si cu stremeleagu viu. Dar ei, cu acele camasi de mambo din anii 50, vin direct din comediile fratzilor Cohen.

:(


Doamne, ce vremuri. Nici The Doors parca nu-tzi mai vine sa ascultzi, ca te apuca tristetzea si jalea. Nevasta, repede o supa cu cianura, ca am asha un rau la lingurica ontologica si simt ca ma apropii de 40 de ani si n-o sa mai am voie sa cint rock pe scena, doar Bach, Mozart, jazz si manele...

:p

6 comentarii:

Dan Selaru spunea...

Ba au voie sa faca ce vrea muschii lor batrani si obositi. :-)

Turambar spunea...

:) Verbotten! Manele, nu rock. Asta le-a mai ramas...

:) :p

ZaffCat spunea...

Prostii, am fost la concert la RS si canta mai bine ca majoritatea astora noi... am fost dezamagit doar ca n-au cantat Angie ;-)

Turambar spunea...

Cine? Perfuzistii aia? A fost playback. Te-ai uitat la buzele lor? Se miscau sincron? Ai vazut ce degete lipicioase aveau?

:)

ZaffCat spunea...

Neeeah... n-a fost playback. Ca or fi tras ceva inainte, asta-i alta treaba, dar chiar si asa s-au tinut bine :-)

Dan Selaru spunea...

Si eu amfost si n-a fost niciun playback. Si tu scoti mai mult pe 50 de m ca MJ (nu Michael Jackson). :-)