joi, 15 octombrie 2009

White men can write

Mda. Stie sa scrie. Chiar stie sa scrie. White men can't jump, but at least some of them can write. Suculent si lent si contondent, pentru mediul ambient.

I'auzi i'auzi. Ce sucar bine strunit. Ce sacadare. Ce rafala de vorbe rele, dar pricepute.

Încetaţi. Încetaţi să vă pretindeţi fete deştepte. Încetaţi să ne spuneţi cum rezultatele voastre excepţionale v-au promovat în firma amantului. Încetaţi să vă bârfiţi colegele post-coitum. Încetaţi să vă găsiţi scuze pentru asta. Încetaţi să îi găsiţi scuze pentru zilele când el stă cu nevasta. Încetaţi!

Sunt sătul de pizduţele care în urmă cu doi ani nu ştiau să lege două vorbe şi sunt acum manageriţe şi se laudă fără jenă că le-o sug unor boşorogi însuraţi, care nu vad în ele decât o cărniţă mai tânără şi mai moale decât ce au acasă. Sunt sătul de nemâncate venite din curul ţării cu chiloţii maro în fund, şi acum îmi vorbesc numai de succes şi de iubire sinceră. Încetaţi. Sunteţi jenante.

Restul, la maria-sa stralucitoare primul cel dintii cel mai citit bloger si priceput si mai ales si mai ales frate cu prietenul porc (nu, nu-i gluma; prietenii stiu de ce) si cu znuff si cu ktx si cu guu si cu ceilalti frumosi si inutili de pe rot, ehe, ce vremuri,

doamnelor si domnilor,

zoso.


2 comentarii:

Anonim spunea...

Hm, scormonesti in arhiva Turambare. Aud ca CCSB face sondaje la minut acum. Fara a te jigni ce am citit despre sondajul difuzat la antena 3 afecteaza credibilitatea.

Turambar spunea...

Ce ai, bre? Numai CSOP-ul sa intzeleg ca are voie sa faca sondaje pe tema asta?

Tz tz tz. Ce oameni. Ce bazdac :/