marți, 20 octombrie 2009

Pe o mare'nvolburata

Pe o mare'nvolburata
Cu alegeri presarata
Si de talk-showuri udata
Un sondaj mi se arata.

Uite unu', uite doua,
Uite'un varf si uite noua.
Uite varfu, vagauna.
Nu se potriveste vreuna.

Unde'i trendu? Evolutzia?
Ce'atzi facut cu rezolutzia?
Unde atzi pitit sondaju?
Ce'ati facut, bai, cu metraju?

Raspuns: In luna cu trenu.


Pardon. Scuzati. N-am gasit alta rima.

Ia uitati'va voi la aceasta poza si rezolvati problema de clasa a cincea, ora de lucru vizual si alte impletituri din panushi de porumb probabilistic. Ia sa'mi spunetz voi care elemente din acesti sherpishori de linii nu se pupa si nu se leaga? Care din ei fac zvac shi hop si trosc si hoooo bre ca prea saritzi calu, ma stralucitorilor care ceretz 4000 per punct procentual?

Hai, ca v-am dat si legenda, sa raspundetzi mai repede si sa uitati mai greu. Si sa nu mai zicetz ca noi suntem nishte nemernici si ca ashtilantzii sunt nishte ingeri cu zulufi de inocentzi cu I mare.

Tz tz tz. Ce oameni. Ce patima. Ce eforturi. Ce disperare.

Ce poale'n cap, frate... :blink:



PS: Nu, nu il mai pun si pe-ala curatatu, ca ar trebui sa tai tot. Vedetz si voi, dupa cum va duce capu si pasiunea politica si metodologica si jurnalizdica si paranoica.

:blink: :(

8 comentarii:

Sergiu spunea...

Insomarul pare sa nu aiba limite...ei dau sondajele reale cu o saptamana inainte de alegeri si zic: s-a modificat optiunea inainte de alegeri. Pentru a nu se spune ulterior ca au gresit, dar de manipulat tot au manipulat.
Pe de alta parte, ei ar putea obiecta ca CCSB nu are cercetari post-motiune si tragi concluzii pripite...Nu ca nu i-ar da oricum cinci puncte in plus lui geoana...

Sergiu spunea...

Nu ne-ai dat raspunsul la ciudatenia din insomar...
Pdl - 32, basescu - 29...
Ce tare a devenit partidul fata de basescu, care a ajuns o remorca la locomotiva partidului...uite asa, sa nu se spuna ca doar geoana e sub partid...
Mi se pare interesant ca pdl se tine tare in sondaje in ciuda faptului ca nu prea i-a iesit numic in ultimul timp...
O observatie...ai avut acum o saptamana un sondaj telefonic in care pdl avea 28%, iar cercetarea de teren realizata in aceeasi perioada a dat pdl -32 si psd+pc -31(nu 35 ca in sondajul telefonic). Este un aspect interesant si o lamurire din partea ta ar fi binevenita.
In rest, numai de bine...

Sergiu spunea...

Pentru Codrin Scutaru:
Nu te mai uita la somdajele BCS...ele chiar nu au legatura cu realitatea....

Traian spunea...

Turambare imi permit sa-ti semnalez o chestie misto pe care sunt convins ca n-o cunosti si poate-ti dai cu parerea despre opiniile lu'dom doftor
http://moscalifar.eu/?p=14898

ZaffCat spunea...

firul rosu conducator... parca variaza prea mult pentru o masina de vot constanta...

cdmitroi spunea...

Uitandu-ma de la 40 de cm la poza am citit o EEG a clasei oplitice...e dusa cu capu rau de tot.
Tot nu inteleg (acu ma uit de aproape sa vaz ce scrie) de ce urcusuri si coborasuri? ce e in mintea lor. Nu au si eu un trend oareshcum constant?

Turambar spunea...

Din pacate, Cataline, asta nu este o EEG a clasei politice cat este o EEG a clasei sondorilor. Evolutia optiunii de vot este o melasa mult mai inertiala, care curge ca mierea, ca lava, nu sare ca lacusta fatza - fatza, cum le nazare grupurilor de presiune.

Repet: din pacate... :/

Ovidiu spunea...

Eu cred că pe acel grafic sunt diverse varietăţi de mere şi uneori mai intră şi câte o pară (nu neapărat mălăiaţă). Cifrele nu sunt comparabile pentru că fiecare le calculează după cum îl taie capul. Sondorologia e tot mai mult astrologie şi tot mai puţin ştiinţă.