sâmbătă, 8 decembrie 2007

Răzvan şi Dani

Îmi pare rău, Mihai. Ştiu cât ai ţinut la proiectul ăsta şi cât ai ţinut cu dinţii să nu plece.

Life is a bitch and then the ratings go away... :(

Courtesy of Adevarul



Răzvan şi Dani au părăsit Naţional TV pentru matinalul Antenei 1

Anul 2008 vine cu schimbări importante în grila de programe a Antenei 1. Răzvan şi Dani, cei doi năzdrăvani care s-au antrenat până acum cu trezitul dimineaţa la Naţional TV, au semnat ieri cu Antena 1 pentru realizarea unei noi emisiuni matinale începând de la 1 ianuarie.

Echipa actuală de la "Dimineaţa devreme" – Dan Capatos, Cristina Cioran, Nicoleta Svârlefus, Cristina Dochianu – va realiza emisiunea, aşa cum ne-a obişnuit de un an şi jumătate, zilnic între 7 şi 9, până la sfârşitul anului. Apoi, Dan Capatos este dorit pentru a fi protagonistul unui "Late night show" la Antena 1, producţie care va începe tot din luna ianuarie.

Dacă despre Cristina Dochianu se ştie că se pregăteşte pentru a intra şi pe ştirile sportive de seară ale Antenei 1, Cristina Cioran este aşteptată de conducerea postului cu noi proiecte.

Acestea nu sunt singurele noutăţi din "curtea" lui Dan Voiculescu. În ultimele două-trei săptămâni, în trustul Intact au avut loc o serie de modificări. Mai întâi, Vlad Petreanu a declarat săptămâna aceasta în presă că se află în negocieri cu postul de ştiri Realitatea TV.

Aceste tratative vin după ce Petreanu şi-a dat demisia din funcţia de director editorial Antena 1 şi Antena 3 şi a rămas doar cu emisiunea de pe postul de radio News FM. În urmă cu trei zile, piaţa media din România vuia: negocierile dintre RTL, unul dintre cele mai puternice grupuri europene, şi Intact sunt pe punctul de a se încheia.

Valoarea pachetului pus la bătaie de Voiculescu, care cuprinde Antena 1, Antena 3 şi Euforia Lifestyle, este estimată la aproximativ 65 milioane de euro, adică 10% din acţiunile fiecărei televiziuni. Contactat de "Adevărul", Oliver Herrgesell, PR Officer al companiei germane, a declarat: "Nu putem să dăm cifre sau date exacte, însă putem spune că verificăm oferta, aşa cum facem înaintea fiecărei achiziţii".

Surse apropiate "Adevărul" au afirmat că, până la sfârşitul anului, grupul german ar trebui să intre pe piaţa din România.

La sfârşitul lunii noiembrie, emisiunea "Marius Tucă Show", difuzată pe un tronson orar destul de incomod, 23.30-01.00, a fost scoasă din grila de programe. (Evelyn Badea, Andreea Lupu)

0 comentarii: