duminică, 30 ianuarie 2011

Sa fugim! Ne maninca!

Cu totii ati auzit de Bolywood. Cu totii fie atz facut mishteaux de conventiile sale vizual-narative naive, fie atz dat apa la soricei virtos si virtuos prin cotloane de camine culturale, pe unde se proiectau maretzele realizari culturale ale poporului frate si prieten indian, O fata si doi gradinari, Lantul iubirii sau Sandokan, tigrul Malaeziei.

Cu totii ati nimerit, gratie maretei inventii tehnologico-comportamentale numita zapping, prin cite o secventa de pe la B1 TV sau National TV in care doi iubiti fug in ralenti unul spre celalalt, pret de vreo citeva cadre, asa aproximativ 15 minute si restul frame-uri, pina se izbesc intr-o intilnire atomico-emotionala.

Cu totii ati fost miscati de aceasta expresivitate regizorala, de aceasta retorica si stilistica specifice unei anumite epoci de dezvoltare istorica, pentru a vorbi ca din cartile intemeietorilor nostri marxist-leninisti.

Insa pina azi nu atz vazut asha ceva.

Pe bune. Va desfid sa recunoasteti ca ati vazut asa ceva.

Vedeti la ce e bun Turambar? Va aduce cele mai recente trenduri culturale la nas. Voi doar faceti click si pe urma faceti un mic infarct. Fie de extaz, fie de indignare. Dupe caz, Fanica, dupe caz.

:rofl:



PS: Courtesy of Joshua, colegul meu de camera american carele orice ma asteptam de la el, dar nu la asemenea referinte culturale.

:wink:

9 comentarii:

Toma spunea...

Bai, frate, nu cred asa ceva.

Kilroy spunea...

Io cred ca trebuia sa le puna la difuzoare un slagar cantat de Celine Dion. Si murea toti robotzii aia rai mai repede. ;-)

Dan Selaru spunea...

L-am vazut. Genial.

Lucian spunea...

=))
P-ăsta-l știi?
http://www.youtube.com/watch?v=f5Pjo0WjBcs

Turambar spunea...

lol. da. de mare esceptzie. txs for ruining our minutes, mate :)

ipo spunea...

Pfoai, aproape la fel de epic ca asta: http://www.youtube.com/watch?v=f5Pjo0WjBcs
:D

webber spunea...

stilul perfect indian, adica exagerat la greu :)

ZaffCat spunea...

Deci se poate! :-)

light play spunea...

personajul principal e 007, terminator, matrix si elvis laolalta :)