vineri, 17 februarie 2012

Puterea repetitiei. Puterea repetitiei. Puterea repetitiei.

Lol. Ce inseamna marketingul, dom'le. Ce inseamna comunicarea.

Sint sigur ca stiti ciclul "Vin alegerile!". Rautacisme vizuale la adresa acestui mare rautacism social numit alegeri.

De deja vreo aproape patru ani de zile, de la acest paradigmatic post din septembrie 2008, va tot frec cu el la cap.

Si, incet-incet, v-a intrat in cap, baltzatzilor. Mai animale pufoase si mici, v-a intrat in cap, mai consumatorilor mai...

Din ce in ce mai des primesc poze sa le pun pe blog in rind cu celelalte. Cele mai multe sint faine, adecvate, chiar mai potrivite decit daca m-as fi chinuit sa le caut eu.

Zilele trecute, un prieten bun tocmai m-a intrebat: auzi, Turambare, stii ce m-am gindit: pot sa cumpar site-ul vinalegerile.ro? Cum sa nu, da-i drumul! Si l-a luat.

Pe FaceBook deja aproape in fiecare saptamina apar mici variatiuni pe aceasta tema. Mai o poza, mai un filmulet, mai o muzica de dor si jale, mai un rautacism elegant verbal.

Si vorbesc aici doar de referintele explicite de citare: dupa cum a spus stralucitorul de Turambar, dupa cum deja ne-a invatat el in marea sa pricepere, in nemernicia sa ca un ciine turbat, ca o bestie de sociolog ce este...

Drept pentru care ma inclin in fata puterii repetitiei si a perseverentei si a consecventei de comunicare si adevarat va graesc, o frati intru Internet si hahaiala: Vin alegerile! Marketingul functzioneshte! Comunicarea da roade! Comunicati, comunicati, comunicati!

Mai animale mici si virtuale. Mai pufoshi bucalatzi si baltzatzi... Mai pufoshi bucalatzi si baltzatzi... Mai pufoshi bucalatzi si baltzatzi... Mai pufoshi bucalatzi si baltzatzi... Mai pufoshi bucalatzi si baltzatzi...

:)




.

6 comentarii:

matusalem spunea...

De sezon
http://i1112.photobucket.com/albums/k497/animalsbeingdicks/animalsbeingdicks/abd-121.gif
oooo, tu stralucitorule... oooo, tu stralucitorule... oooo, tu stralucitorule... oooo, tu stralucitorule... oooo, tu stralucitorule... oooo, tu stralucitorule... oooo, tu stralucitorule... oooo, tu stralucitorule... oooo, tu stralucitorule... =) =) =)

Turambar spunea...

lol.

o, ce ma doare ochii...

o, ce ma doare ochii...

o, ce ma doare ochii...

o, ce ma doare ochii...

o, ce ma doare ochii...

:) :p

Dragos Bora spunea...

Pai da, cine are bani... Isi permite sa cumpere domenii... Si tu, Matusalem, cand ai vazut ca are bani, te-ai si repezit sa-i scrii si canti ode... ... ... Huo!

ADRIAN spunea...

Repetitia e mama ... ei de treaba.
D'aia si are Bok ticul asta verbal : "Repet!" desi el nu spune nimic in prealabil :)
Repet intrebarea: am trimis poza aia cu cutia de chibrituri de prin anii '60 - '70 inscriptionata cu "faceti rugby de mici" sau asa ceva ? :)

ipo spunea...

Ne-a intrat mestere in creerash, usor, usor, pana ne-am trezit ca nu mai scapam de ele, fir-ar sa fie cu alegerile si melcii lor! Mi se intampla sa dau peste cate o poza pe aiurea si sa ma gandesc :"Ha, Vin Alegerile! Turambar!". :) QED.
@matusalem: ce trollface are ala micu' din spate. :))

B.deComp spunea...

Slogan pentru alegeri :"Promisiunile îi angajeaza numai pe cei care le cred" J.C.