luni, 3 noiembrie 2008

Stiinta, nu sociologie

Nu vretzi sa stiti pana unde a ajuns stiinta. Mai ales in capul la informaticienii astia care calculeaza totul in megabiti. Gigabiti. Terrabiti.

Pulabitzi.

:)

Cititi aici, la Catalin Istratoiu, despre largimea de banda. Cat de larga o aveti, voi, domni barbatzi. Cat de larga o doritzi, voi doamne femei. In medie, 1687 Terra pe secunda. Ceea ce e un viteza de transfer cocosatoare. Groasa. Impresionanta.

Uite asa, with this sort of funny irresponsable useless tidbits, suportam noi realitatea vietii de luni cu totul altzi ochi. Dar cu aceeasi largime de banda.

:) :) :)

PS: Cataline, te'ai gandit cat din informatia aia e redundanta si daca nu ar putea sa fie comprimata? Asa, un soi de mpeg4, sa nu mai avem nevoie de o tzeava atat de groasa?

:rofl:

5 comentarii:

Anonim spunea...

Da nenea Turambar, dar tot cu virgula imi da ... virgula pe care matale ai taiat-o subtil :) oricum, o onoare sa fiu mentionat pe un blog asa distins ca al dvs. :)

Turambar spunea...

:) :p Distins, ai? Las' ca ne vedem noi si'mi dai o bere pentru aceasta ofensa semantica...

:) :p

Anonim spunea...

ah da ... era sa uit ... noi nu vrem doamne largi, da ? sa fie clar ! Ma uitam si la ce zicea Arhi mai devreme pe tuiter : http://twitter.com/arhi/status/988172813

Anonim spunea...

dau dau .. cum naiba sa nu dau :)

Turambar spunea...

lol. si cand te gandesti ca astia cauta Atlandida de secole, ba chiar de zeci de ani.

virgula cinci.