marți, 8 februarie 2011

Ce inseamna sa ai singe in instalatie

In zilele noastre post-moderne, sa ai singe in instalatie nu inseamna neaparat sa dai cu brandu si sa fii cel mai smardoi din curtea pirnaii (da, stiu si termeni de-astia daca ma chinui un pic).

Azi, sa ai singe in instalatie inseamna sa fii in stare sa-ti recunosti limitarile, sa le accepti cu o atitudine amuzat-superioara, sa stii de unde sa pleci si cu ce ai de luptat.

Sa nu te amagesti, asta este cuvintul cheie.

Sa nu te amagesti, sa nu amagesti pe altii, sa nu fii ipocrit, sa nu te dai rotund, cocosh, taurash si alte animale cu singe vechi in instalatia ruginita a modernitatii fioroase si violente si macho.

Azi, sa ai singe in instalatie inseamna sa fii brazilian, sa fii zero barat la rugby, sa fii varza, varza murata, pamint de flori, zdrentze, sa recunosti asta de maniera haioasa si sa pornesti pe calea cea grea. Drumul de 1000 de li incepe cu primul pas, nu-i asa, o voi bieti smardoi fara de vina reala in singele ala de otet al vostru?

Courtesy of Codru Vrabie.

:wink:



PS: Reclama de mai sus ne invata de asemenea si utilitatea folosirii statisticii in conditii adverse, cind viata-i grea lumea-i rea si victoriile nu ne vrea, dar noi trebe musai si neaparat sa spunem ceva.

:wink:

PPS: Alta reclama gasita intre timp. La fel de faina. Tot despre rugby-ul din Brazilia.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Tiii! am crezut ca e Tatarusanu de la Steaua in al doilea clip.

Unknown spunea...

multam de curtoazie, bre :)

Turambar spunea...

@ Semanticu: :) :friends:

@ Codru: :) :friends:

Dan Selaru spunea...

Buneeee