vineri, 5 decembrie 2008

E bun, dom'le!

E bun, dom'le. E bun. Scrie ca un nemernic genial. CeTePe-ul are un demn urmash printre stralucitorii Pro-ului isteriei mele :)

Doamnelor si domnilor: Dono.

The rest is chicken wings.

Exista doua tipuri de comportament al iubitilor-sotilor-ibovnicilor-concubinilor. Nu includem categoria amant, vorbim doar despre parteneri de viata. Prima categorie as numi-o categoria ventuza. Sau meduza. Nici nu-mi dau seama mai bine. E acel barbat care in orice secunda a vietii lui (exagerez de dragul ideii) isi doreste cu totdinadinsul sa-i aratei partenerei cat de mult o iubeste. E barbatul lugu-lugu, ingerul giugiulelilor aruncat pe pamant ca-i luase la giugiulit pe toti ingerii de sus. E barbatul care isi linge-pupa-mozoleste iubita in orice ocazie, oricum, oricand. In public. Vorbim despre comportament public, da?!

Sa zicem ca-i la o cinstita masa cu prietenii, la un restaurant. Mai bine, la mall. In cantina aia uriasa unde-s mii de oameni inghesuiti unul in altul. El se aseaza cu iubita lui la masa, in fata unor aripioare zemoase si soioase, isi pune o mana pe dupa gatul ei si pac ii infige limba in gura. Si sapa, si sapa, pana ii ia la respectiva aerul. Apoi se pune la supt niste aripioare. Se opreste si brusc simte nevoia sa-i bage respectivei o limba in ureche. Si invarte, si scobeste. Apoi mai suge un copanel. Dar in timp ce rupe pielicica de pe carne isi da seama ca nu si-a aratat suficient uriasa iubire. Si ii ia la verificat ochii, lobul urechii, ii curata pofticios degetelele de la mana stanga si de la mana dreapta. O musca tandru de ceafa si ii alinta delicat parul. Nu, nu se spalase pe maini inca. Si v-am zis ca exagerez. Nu spun ce simte ea ca nu stiu. Poate-i place ca masculul o linge atat de mult incat rsica sa o faca transparenta.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Right, l-am descoperit si eu pe Dono acum vreo 2 saptamani. Se pare ca se poate face trafic de ala desantat doar scriind foarte bine fara tehnici SEO, SEM sau scandaluri.

Belle de Jour spunea...

Nice, joli.
http://turambarr.blogspot.com/2008/02/great-quotes_25.html
:)

Anonim spunea...

Dono este printre putinii bloggeri care are un trafic mare datorita calitatii si diversitatii articolelor pe care le abordeaza. Felicitari pentru blog. Un sfarsit de saptamana linistit!

Anonim spunea...

LOL! şi acuma urmează ca domnii să-şi etaleze virtuţile! care de mai care! LOL! LOL! LOL!

apăi, stimabililor, unde-o fi EA în toate astea - să-şi dorească un nea Mozol (bleeeeeeeeeeeah!) sau un Mr. IceMan (pffffffffffff!) :)

desigur, englezitele vor şti ce s-aleagă! Ad majorem D[omin]ei gloriam, hehehe

Turambar spunea...

@ Parlamentolitic: Intotdeauna sunt unii mai buni. Mama ma'sii de viatza nedreapta... :) :p

@ Belle de Jour: Vezi comentariul de mai sus. Tocmai mi'am cumparat un kil de meekness. Proaspata. De la producator. :) :p

@ Nea Costache: Txs for passing by. Si pentru felicitari, of course! :)

@ Anonimul anonima cu diacritice: Tine minte trei cuvinte: :p :p :p

:rofl:

@ All: It's good to be back home, where there is no pain, no sorrow, but plenty of letters on my QWERTY keayboard.

Turambar spunea...

typo: keyboard.

Belle de Jour spunea...

Da, inteleg si mai ales citesc/vad cat de umil, modest ai devenit.
Pentru ca “perioada de gratie” a trecut zic si eu: Sociologul tot sociolog!
Deh...are dreptate Larry Summers atunci cand vorbea de sociologi (stiu, personajul este un misogin sadea – poate fi luat drept “exemplu” - dar nu ma pot abtine si il citez “constructiv” desi nu imi convine).
Ia zi tu acu’ rautatile de vigoare si rigoare. Tipa, fa caterinca si misto, ignora etc etc.[Rautati, am zis]
Et nous avons besoin des épices, n’est c’est pas?

Turambar spunea...

Je viens d'etre plus violent avec les mots, madame: nous avons besoin des femmes. Beacoup des femmes... Elles sont belles, mechantes, charmantes et meme pire. C'est pour cela que nous avons quitte la jungle. Car nous avons la jungle prez de nous. Dans chaque femme dors une lionnesse, prete a nous dechirer.

:) :p

Anonim spunea...

dyakritikoasa: cică englezitele ar fi scris Mr IceMan, fără punct :p :p :p

as always :)

Belle de Jour spunea...

Mda...am zis ca ti-ai revenit. Si ti-ai revenit destul bine bag seama.
Dar, ca de obicei femeile nu stiu nimic, asa ca iti poti dovedi superioritatea pe “terenul” care iti convine...tztztztz...alandala nu in ordinea asta filme mici si neimportante: Belle de Jour, Nran guyn, Ganashatru, Dà Hóng Dēnglóng Gāogāo Guà, Mùi đu đủ xanh, Ta'm-e gīlās, Ushpizin, Russkiy kovcheg, Die Ehe der Maria Braun, Les Sept péchés capitaux :P
Sa spui concluziile la ...leapsa cu filmele...viata si destin ;)) :P

Turambar spunea...

Belle de jour? Tz tz tz. Ce depravare. Ce decadentza. Ce femei si ce decor. Dar mai ales cutiutza. Ai vazut cutiutza? Shi era tzinuta de un asiatic. De un tatar. In chilotzi, bineintzeles.

Mui du du xahn? Imi place filmul asta. Sa ma iei si pe mine la el. Mai ales la generic. Auzi tu ce intelectual suna: Mui du du xahn. Du du. Aha. E ceva cu tatari si cu invazii si cu multe violuri liber consimtzite, nu? Ca asha fac tatarii cand vin din Asia Centrala: du du.

The rest is movies, my dear. Du du Xahn.

Du du. Du.

:rofl:

Belle de Jour spunea...

Neah! The rest is ... mai multe :): film, parfum, muzica, "panze" (hi hi hi), carti ....blah blah...blah...
Lasa mistocareala si etichetele de snobbish ca incep sa ma enervez! Si ma doare capul cumplitttttt!!! [BTW: Am descoperit acum ca parfumurile strict florale au un efect naucitor asupra creierului meu si am suportat asa ceva trei ore si jumatate...mda].
Hai, meniuri de vacanta...asta in caz ca poti.
:D

Turambar spunea...

:) Itzi tzin pumnii sa nu te mai doara capul.

Incearca cu mirosuri tari: whisky. tigari fara filtru.

Belle de Jour spunea...

Merci (cu intarziere).
idei si..cvasi-vacanta.
:)

Turambar spunea...

De unde shtii, bre?

Tz tz tz. Femeile astea. Ia sa restrangem noi aria de banuiala un pic :)