marți, 16 decembrie 2008

Ce facetzi duminica?

Ce facetzi duminica, la orele 14:04?

Eu o sa ma uit la un meci de rugby. Cea mai eleganta maniera de a avea orgasm in zilele astea de criza economica, in care pana nici rapitza nu mai creshte cum ar trebui.

Insa daca domniilor voastre va lipseshte organul simtzului placajoid, cel care face sa freamete carnea intima in voi cand vine Jerry Collins si il intreaba de sanatate pe vreun fraier de linia a treia, atunci va sfatuiesc sa incercatzi metoda clasica. Dar credetzi'ma: tzine mai putzin shi produce satisfactzii mai superficiale...

Crouch Touch Pause Fucgage

:rofl:

9 comentarii:

Anonim spunea...

Stau pe net ( asa zic sondajele ca e trendu') :)

Belle de Jour spunea...

Iar...d'a capo. Mda..
Raspuns: Facem NADA.
PS: Intrebare: Sociologii si sondorii sunt TOTI "marcati" de sexism si misoginism? E element-cheie in constructia identitatii perofesionale pentru ei? [hi hi hi....tztztztz caci ce am gasit yo en passant sur le net...tztztz...nope nu zic...]
Lucruri serioase acu.

Anonim spunea...

Brasov. Poiana Brasov. :)

Anonim spunea...

io o să fac cârnaţi :)
sau o să mă uit la asta... ragbi, ruibi, cum mama lu' Lomu i-o zice...

mackerelfish spunea...

eu duminică seara fac asta: http://mackerelfish.blogspot.com/2008/12/and-winter-came.html

şi dacă ţine lumea morţiş, rezolvăm şi cu 14:04 - apropo, de ce la ora asta??

Anonim spunea...

Fiindca atunci este - dupa ora Romaniei - the World Orgasm Day, in care cit mai multi dintre noi trebuie sa se afle in plin orgasm, pentru binele planetei. Cautati site-ul si va lamuritzi.

Anonim spunea...

Ce-ai zice sa te uiti la meci si sa ai orgasm, si in acelasi timp sa raspunzi intrebarii lui Catalin? Ar fi o duminica eficienta, eh?

Turambar spunea...

@ Costi: N'am uitat. N'am uitat... Doar ca nu am fost in starea necesara. Trebuie sa stau si sa cujet. Si nici macar ardelean n'am fost zilele astea, sa stau pur shi simplu. Daramite sa mai shi cujet. End-of-year parties and angst. :( Promit sa o fac. Intr'un viitor apropiat :)

@ Mackerelfish: Damn it. Nu stiam de el. S'ar putea sa fim plecatzi deja. Suna tare fain. Lese? Jos palaria pentru ce face si mai ales si mai ales pt ce canta si cum canta. Un domn si un telectual :)

@ Vera: :) Cine shtie, cunoashte :)

@ Ametzitul: Damn it. Am shi uitat ca vine Ignatul. Ce tzi'e shi cu trecerea obiceiurilor astea, in context de urbanizare betonifera. :(

@ Robin: Poiana Brasov? Sa intzeleg ca un 14:04 la Poiana Brashov are ceva cu totul special intr'insul si de'aia va ducetzi acolo, sa o punetzi de'un 14:04 la Poiana Brashov? Sau pur shi simplu mergetzi la Poiana Brashov? Sau atz vrea sa mergetzi la Poiana Brashov, dar nu avetz cum, si atunci comitetzi un 14:04 la gura sobei? Nu'ntzeles. Please details :)

@ Belle de Jour: It's beyond my control // me taking the John Malkovitch posture //

:)

Damn it. La 14:04 amandoua copilele noastre sunt cat se poate de prezente in continuumul spatzio-temporal. Cred ca trebuie sa chem bona extra, sa le trimit in parc o jumatate de ora. O ora. O ora jumate. Doo ore...

:p

Anonim spunea...

Fara detalii. Dar Poiana Brasov e certa. :)