luni, 22 decembrie 2008

Da, Doamne!

Surse foarte bine informate de la Bruxelles vorbeau de mai multe saptamani despre o perspectiva de joc pe care, fara sa insiste in mod deosebit din motive usor de inteles, a pomenit-o si presedintele Basescu: Romania se afla printre tarile care ar putea candida cu sanse mari la postul de Comisar pentru agricultura si dezvoltare rurala. Ca este intr-adevar asa, mi-a fost confirmat de surse multiple de la Bruxelles si, in acest caz, sansa Romaniei este echivalenta cu obtinerea unui atu strategic de prima marime si care ne poate proiecta printre jucatorii a caror pozitie trebuie luata in calcul in orice mari negocieri la nivelul UE.

De aici: Perspectiva unei sanse senzationale (Cristian Unteanu, Ziua)

Ziua. Acel preacinstit, prenevinovat si preainocent ziar "de fezandare", cum il eticheta un participant deshtept la unul din focus grupurile noastre pe presa, acum ceva vreme. Inainte sa se ofileasca si sa ramana doar pe net, in orice caz.

3 comentarii:

Anonim spunea...

1. Daca se intimpla, ma intreb daca postul nu va fi oferit ca sinecura/plata pentru servicii.
2. Daca intentia de a face treaba buna cu adevarat va guverna alegerea persoanei, ma intreb daca ea exista.
3. Daca aceste consideratiuni sint un dush rece pentru infierbintarea ta optimista, imi cer scuze profunde.

Turambar spunea...

Sa stii ca m'am gandit si eu la chestia asta. Nu atat la prima varianta (sinecura), ci mai degraba la a doua: pe cine dracu vor gasi sa puna, sa se priceapa, sa tragem foloase de pe urma acestui post sau, macar, sa nu ne facem dracului de rusine.

Dush rece? Doamna, sunt un realist: un optimist fara iluzii :)

Anonim spunea...

ultimul ministru al agriculturii - dacian ciolos parca il cheama