marți, 2 decembrie 2008

S'a votat: Tariceanu acasa

LOL. Sa vedem cum scoate Tariceanu camasa.

Intrebarea care sta in creierele tuturor: daca isi da Thuma demisia, ce se intampla? In momentele care urmeaza, toata lumea citeste legea din nou.

Run, Calin, run!

:)



15 comentarii:

Anonim spunea...

(16) In caz de deces sau demisie a unui senator sau deputat, pentru ocuparea mandatului vacantat se organizeaza alegeri partiale la nivelul colegiului uninominal in care a fost ales respectivul deputat sau senator, cu aplicarea corespunzatoare a prevederilor prezentului titlu. Alegerile se organizeaza doar daca nu ar urma sa aiba loc cu mai putin de 6 luni inainte de termenul stabilit pentru alegerile parlamentare.

Anonim spunea...

Pai cine facu legea asta superba Turambare ? Las' ca putina odihna nu-i strica dupa 4 ani :)

Anonim spunea...

attn:

devii senator sau deputat după VALIDARE în Parlament !

Anonim spunea...

Bun, te bucuri daca PNL/Tariceanu nu prinde un loc in parlament. Optiunea ta, argumentele nu ma intereseaza, ca le cam stiu. Dar te bucuri la fel de tare ca unul ca Talpes, sa zicem, "se alege" prin scrutin uninominal spre gloria "partidului prezidential"? Aici chiar m-ar interesa de ce...

Anonim spunea...

In sfarsit ! Si de cand astept momentul ! Sa fiu si eu macar odata in aceeasi pagina cu Mosh Califar !

MOSHULE ! Ai dreptate ! chiar si PM-ul are dreptul la o "coffee break" .... sh'apoi n'are el motociclete de vandut , afaceri de aranjat ?

Turmabare, sa'ti fie gura aurita!

Turambar spunea...

Stati asa, ca Tariceanu tot o sa ia. Daca vorbim de redistribuirea nationala, intervine articolul 48, punctul c)

c) daca dupa aplicarea prevederilor lit. a) si b) au mai ramas mandate nedesfasurate pe circumscriptii electorale, Biroul Electoral Central le stabileste pe baza acordului partidelor politice, aliantelor politice sau aliantelor electorale carora li se cuvin aceste mandate, potrivit alin. (4), iar in lipsa unui acord, prin tragere la sorti, in termen de 24 de ore de la incheierea operatiunilor anterioare.

Chiar daca mandatul s'ar da PD-L-ului mai inainte, conform cu punctele a) si b), sunt sigur ca se va trece direct la c. La negociere...

Nu'i asha, Andronice?

:rofl:

Anonim spunea...

@canadiene - Nu te bucura prea tare si prea curind! Oricit incerc eu sa-l consolez pe Turambarr si sa-l apar de furia "multimii" portocalii, pare deja specializat in... rateuri programate. Spre gloria Lui! :)

Anonim spunea...

Mandatele se atribuie partidelor şi abia apoi candidaţilor. Tăriceanu va intra. Şi eu m-am încurcat, m-am făcut varză în sistem. Noroc cu Doc, care e unul dintre puţinii oameni din ţara asta care a înţeles sistemul.

Anonim spunea...

Va intra Tariceanu. Nu asta este problema. problema este ca va intra pe burta, pe coate si genunchi :)

Dar la caracterul lui, asta nu va fi nicio problema .

Anonim spunea...

Va intra dar răul mediatic a fost făcut. Ca să nu mai vorbim că la redistribuirea naţională se ajunge chiar şi la negocieri.

Am văzut un brici în treacăt. E rămas la gâlceava sociologică sau de la gâlceava cu galeriile care ieşeau furioase de pe stadion?
Acum îi înţelegi pe arbitrii de la fotbal şi pe jurnaliştii de sport?

Anonim spunea...

si inca ceva...Inteleg ca se negociaza si Tariceanu va intra. Dar in ce va consta negocierea respectiva? Le da Tariceanu un inscris semnat in care "promite" ca renunta la functia de premier in schimbul asigurari unui loc in Parlament?
Pt ca PDL-istii sunt patiti deja cu jagardeaua si nu cred ca se lasa inca o data pacaliti si dusi de nas de Tariceanu!?! :)

Anonim spunea...

Al 4-lea mandat se duce la PDL, conform BEC. Asta înseamnă că Tăriceanu e deputat.

Vor fi: Marin, Şandru PDL, Oprea PSD, Tăriceanu PNL

Anonim spunea...

la naiba, s-a ales Manechinu numa cu pantalonii putin maro, da tot a intrat.
asta e :(

Dracu

Anonim spunea...

Turambar, nici redistribuirea nu știi cum se face? Sau iar te-au mințit operatorii?

Anonim spunea...

Si atunci BEJ Ilfov de ce sustine contrariul? O fi frauda? O fi eroare divina?