joi, 29 mai 2008

Prepare...

Doamnelor si domnilor,

Ascutzitzi creioanele shi scoatetzi o foaie de hartie. In curand, pe micile ecrane ale poalotopurilor un necesar instrument de munca pentru blogoriferi: un filtru care sa determine, de maniera shtiintzifica, rece shi rea, cat da dashteptzi suntetzi shi daca se face sa meritatzi sa intratzi pe portzile blogurilor elitizde.

Adica dai test. Stii, intri. Nu shtii, te duci sa faci spume ieftine la gura pe forumurile ziarelor, sa-i faci campanie electorala lu... si lu... si sa-tzi foloseshti extensia penila in scopuri retorice.

Therefore. Therefore. Prepare to suffer. De la China vine izbavirea. Shao-Ling, ai o bere de la fortzele obscure ale post-modernismului inutil din Telega.

:)

"Conform agentiei Xinhua, un blogger chinez sutine ca a inventat o metoda prin care poate sa limiteze accesul cititorilor la blogul sau in functie de coeficientul de inteligenta al acestora.

Shao-Ling, personaj cunoscut in blogosfera chineza, afirma ca a ajuns la aceasta solutie nu din dorinta de ...
"

Restul stirii despre chinezbavire, la Rezistentza Urbana, that bunch of crazy wide-eyed kids :). Spasiba, genii mici de Dambovitza. Sa va traiasca pupila lu matale...

:)

0 comentarii: