vineri, 4 ianuarie 2008

Shunga

Aha... Vorbeam in proza, ca blambecu ala Moliere, din piesa lui Jordain :p, shi nu shtiam.

Shunga. Adica pornache clasic, elegant si manierat pe japoneza. Sau cum se futeau japonezii inainte sa se inventeze electricitatea, televiziunea si prezervativu. Dar, fiind vorba de chestii care au fost facute cel putin acum o suta de ani, vorbim deja de arta. Suntem pe jumatate iertati, nu? Tzatze si futai cu stil. E cu totul altceva.

LOL

Eu il stiam de hentai. Dar se pare ca hentai si-a schimbat incetul cu incetul sensul, insemnand manga erotica. Adica benzi desenate erotice japoneze, bre balcanicule care n-ai vazut o tzatza goala in viatza ta de la sud de Dunare. Apa tulbure. Bai frate bai, da' ce educatzie erotica avetzi voi, ba?

LOL again

La cererea unui prieten care s-ar putea sa fie femeie, de nu este cumva barbat. Treaba grea this virtual gender identity (sa nu mai vorbim de sexuality).

Pentru eclectism, zice dansul / dansa. Pentru laba, precizez eu. Haide, bre, sa nu fim ipocriti. Exista si o laba oculara, chiar daca tzii mainile la vedere. Laba intelectuala, ma cherie. Arta masturbarii din ochi pe vechile stampe japoneze, de cand era samuraiu copil. Comme on... Ma leshi. Ipocrizia / Inneaca Romania. Moarte ipocriziei! Traiasca (stai sa vad cum se scrie, ca am uitat) shunga. Chiunga. Lunga. Punga. Dunga.

Enjoy. Pana joi. Pana la judecata de apoi. Cand va fi cu sigurantza taraboi.

LOL


Asta e celebra. Hokusai. Un nou intzeles pentru bancul cu "Te dau la caracatitza..."




Din fildes. Va dati seama ce nevoie de lubrefiant e pe-acolo. Ulei si unt si untdelemn. Un chin. Parerea mea... :P



Clasic. Misionar. Boooring.
Ba nu: stai asa! Asta nu e misionar. Aha... Aveau imaginatie pe vremea aia.



Auzi bre dumneata? Ia mai da-te si singur pe Google pentru restul de 154 mii de poze cu Shunga. Ia-uite, frate, ce faceam eu la ora asta din noapte, in loc sa ma uit la rugby. Ha!

LOL pentru ultima oara. Pana data viitoare. :)

0 comentarii: