joi, 3 ianuarie 2008

Ooops...

There's trouble brewing in the realm of ratings. Monitorizarile. Monitorizarile...

Tz tz tz...

Prietenii shtiu de ce.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Je suis heureuse à propos de ta croissance (d’audience).
ISBN 0-140-18695-6 si “Krug Vtoroy” pe seara asta-deci comentariu scurt pentru postul de pe „Hotnews” (in order to increase your rating, your dear, loving traffic). Povestea cu „publicul vrea X si media da ceea ce vrea publicul, adica X” ca stie „ea” (media) ce vrea publicul este un pic mai complicata (and, of course, futile, car il s’agit de something convoluted). Pana una alta mass media de la noi ofera acelasi „Hors d’oeuvre”, cu mici variatii . Schimbi meridianul, paralela, ai parte de alt „Hors d’oeuvre” nu de media „mai buna” (Metrii cubi de carti pe tema). De ce media de la noi nu a incercat si „altceva”, e oare vina „ei”(a ei, a altora, cine sunt astia...qui sais? Eh bien, excuse moi, mais... je ne sais pas...as you know, I don’t think, I am stupid...par ma propre nature) si ce ar fi acest „altceva”? Mult de vorbit si de scris, deci ii las pe altii-poate au ei some scientific explanations and des modèles théoriques élabores.
Pana una alta, daca tot continui in nota cunoscuta poate pui pe blog (pour la comparaisson) si Bach-ul cu Heifetz (stiu, are 2 minute cam boring) si unele Shunga (pentru o audienta eclectica).
Bonne soirée

Turambar spunea...

Shunga? Connais pas. J'dois chercher, ecouter et cogiter. Daca-mi place, pun. Daca nu-mi place, pun. Pour tes yeux de vipere :P

Initzial am vrut sa pun ala cu Heifetz, insa primele doua minute sunt chiar boooring. Si, dupa cum spuneam: eu oricum nu ma omor dupe viori si alte scriptci. Give me piano or give me Brel. Asa ca mi-a fost un peu indifferent ce pun, vioara sa fie.

Cu televiziunea, las-o moale ca macane: televiziunile sunt perfect mulate depedeve contzinut pe firea si nivelul de educatie, rafinament si intzelepciune al masselor. Therefore, nu au nici un chef dansele sa iasa din aceasta relatie simbiotic gazda - parazit.

Media de fapt sa stii ca nu stie initial ce vrea publicul. Uneori e un proces de trial & error (s-a nimerit sa dam filme indiene si voila de vezi! it bloody works). Alteori, daca sunt mai luminatzi la minte si mai liberi la punga, fac cercetare. Si atunci mananca si gura lu mine o paine cinstita, muncita si sonduita si FeGeuita. Insa sa stii ca uneori si cu cercetarea mai dai rasol: lumea nu prea stie ce vrea cu adevarat sa vada pana nu vede. In rest, iti spune ca si-ar dori emisiuni educative si teatru. Mult teatru.

LOL

Ce este cu ISBN-ul ala? Lemme check. Before checking: Vtoroi nu este cumva al doilea pa rusky iazak?

==== checking =====

Hmmmm. Jamais couche avec. De la O zi din viata lui Ivan Demisovitch nu prea am mai citit chestii de-astea cutremuratoare. Prefer sa ma scufund in mazga iluziei societatii bunastarii, sa ma uit la tzatze si rugby si fun si sa uit ca am fost atat de aproape de nemerniciile alea.

Intr-o alta dispozitie, promit. Nu acum. Acum viata e prea frumoasa incat sa nu ma uit decat la Stan si Bran. Zau, Radule... :)

Turambar spunea...

A, era sa uit: da, vreau rating. De ce crezi altminteri ca fac chestia asta, in loc sa ma uit la rugby sau sa dorm sau sa ma fut?

The name of the game is fame, honey bunny.

:P :P :P

Turambar spunea...

As you can see, am gasit Shunga, am privit, mi-a placut, am postat.


You owe me a beer. A single malt Laphroaig beer.

:P

Anonim spunea...

Tres bien. Pour moi un Pastis.
http://www.twenga.fr/dir-Gastronomie,Aperitif,Pastis-13065
Bye

Turambar spunea...

Yuk. Are gust de pasta de dintzi. I stick with my beloved stinking Laphroaig. You should try it sometime: it really is eine delicatessen.

Bye! :)