marți, 8 ianuarie 2008

Leapsha pe carte

Mi-am furat-o. Am primit o leapsa.

Zice ca Oceania imi da leapsa sa fac aia si aia si aia. Citez, ca mi-e lene de un efort mai complex decat CTRL C // CTRL V

“Ia cartea cea mai apropiată, deschide-o la pagină 123, copiază cele patru fraze de la a cincea încolo. Nu trişati, luaţi cartea cea mai apropiată de calculator, nu căutaţi special!”


Buuuun. Unde este cartea cea mai apropiata? In camera cealalta, pentru ca in spatele meu e toata bebleoteca si sa moara mama daca shtiu care este cea mai apropiata dintre sute de catarge care-ncarca rafturile.

Buuun. Deci. Deci. Deci.....

Cea mai apropiata carte. Pagina 123 (asta vine dupa 122 si de cele mai multe ori e inainte de 124). Buuuun... a cincea fraza... Buuuuunnn....

that she has written drafts of two more chapters. I said I would be
very interested to see them, and brought the tutorial to a rather abrupt end.
I was thrown completely off-balance by this encounter, and have

David Lodge, Thinks..., p. 123; Penguin Books, 2001

Gata. S-a terminat randu. S-a gatat parceaua. Marieee, mai adu o sapa, tu Marie tu, c-o venit shi Oceania sa ne ajute la prashit randuri!

LOL. Dau leapsha lu moxx. Moxx, scoala, bre mopsule, ca ai treaba. Ba, tu shtii ce e aia o carte? Fii atent acishilea: este o chestie asha paralelipipedic ortogonala, cu o structura complexa si fragila din care...

LOL again. Scoala bre moxxule, ca te faci de ras... Olteneee! Nu dormiii, ca dushmanu nu doarme shi nu iarta!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Simona Lazăr, Simona Chirac-Reţete de Paşti-Editura Jurnalul, Bucureşti, 2007.
« ...şi se frământă cu făină trebuitoare până nu se va lipi de mână. Frământând coca mereu, puneţi şi o liră unt topit căldişor cu o răzătură de la o lămâie şi frământaţi coca până face beşici. Atunci învăleşte-o... »
Oh mon Dieu ! Sans blog mais je fais ça pour toi !!!!! Car toi...ahhhh! Car toi...ahhhh !!!
Once & always
Dita Von Teese
Deci pe romana acuma (Si nu tac-de tacut o fac cand vreau eu nu altcineva-asa ca poti sa ma injuri, sa stergi postu si sa faci ce mai vrei ca la asta ma astept). Sa priceapa Turambar cum sta treaba cu bancu de urmeaza postului asta “intelectual”: Deci “mitocanu roman” e una bucata individ care se se simte mai “barbat” sau daca te face pe tine “muci” (Ia vezi! Sa taci! Hai sictir!) sau daca te “da pe spate” (si te face in orice fel, si pe fata si pe spate si sus si jos). Numa ca el nu pricepe ce e in si cu sua vida, nu prea le intelege pe femei (ca’s cam apucate si el nu stie de unde sa le apuce), asa ca mai baga si texte de astea beatnik. Si pune bancuri de astea cretine cum sunt alea postate pe blog sa fie el mai “masculin”, mai “dotat”, sa arate ca “il tine pe probate”. Daca i-o tragi si tu (ma rog nu prea ai cum decat verbal) chelalaie el ca esti “birjar”, “mitocan” si alte dragalasenii (daca ai fi in fata lui te-ar cam carpi ca poate).
Scute-ma! K?
Aia de te vizita anterior zilnic da acu n-o mai face mah ca are alte alea alea, capischi?!

Turambar spunea...

Capish, signora. Spor la alea alea.

E prea tarziu in noapte sa-tzi intzeleg tzafna suparata. Prea multe ghilimele, prea iz de feminism ultragiat. Mie, drept sa-ti spun, mi se pare ca bancul ala pune intr-o lumina mai degraba placuta femeile si mai degraba nashpa barbatzii. Dar, ma rog, s-ar putea sa am eu par pe piept si pe limba si sa gandesc altfel.

In orice caz, cam prea mult caz feminist pentru un biet banc de trei linii care oricum este, dar nu ofensator. Cuvantul de ordine: tolerantza. Si nu e ala din "casa de tolerantza".

Te ashtept cu bancuri misoandre, draga Belea de Zi, sa le gustam impreuna. Comme on, fii luminoasa si vesela, Dito! :)

Noapte buna. :*