joi, 4 septembrie 2008

Sacoshologie si poshetologeala

Exharhu o comite din nou: Sacoja si pojeta.



Cu ochiul lui ager, de drogat genial, surprinde evidentza strazii, coloratura estetica a epocii, si o bate in cuie pe usha bisericii in cuvinte rele, zemoase, pricepute, in culori de Kika si in picioare in gura de Chuck Norris. Ne da cu sacosha in cap shi cu posheta intre picioare, sa ne saturam sa traim in tzara asta care ne ocupa tot timpul.



Iar eu spun ca in rucsac ne sta scaparea:

Mare putirintza de vorbe, coane. Shapo.


Vezi ca suntem pe cale sa facem o schimbare de recipient, o alunecare paradigmatica: de la punga si sacosa la rucsac. Alta cultura, alt etos si patos si prezentare corporala. Rucsacul de leptoc, rucsacul de munte in care caram berea la camin, rucsacelul pus pe-un umar, cu care mergi la scoala, ghiozdanele contemporane care tot un soi de rucsac sunt, cu Barbie si Witch si alea alea.

Remember: in rucsac ne sta scaparea. Eliberarea. Viitoru. Generatzia care a crescut cu ruscacu in carca, nu cu sacosa in brate la coada.


Cititi si radeti. Rasu-plansu, of course.

:)

4 comentarii:

Anonim spunea...

ahaaaa! rucsacu', băi, numai rucsacu' o să ne scoată la liman dacă....

Anonim spunea...

Pun si eu o intrebare off-topic, caci va stiu specialist.

Se zvoneste ca exista simulari ale alegerilor din toamna care arata ca PDL ar obtine un scor mic, ceea ce ii nemultumeste pe liderii partidului.

Vin si intreb si eu - se fac asemenea simulari? Si daca da, sunt indreptatite temerile PDL-istilor?

Multumesc.

Turambar spunea...

Din pacate pentru PD-L-isti, Liviule, raspunsul este da in ambele situatii. Da, s-au facut situatii. Chiar am auzit aseara, la o barfa cu vin avizat, exact ce spui tu aici: ca PD-L a facut o asemenea simulare si a intrat in fibrilatii prapastioase si nefericite.

Ce sa mai spun? Ca e posibil sa si-o ia in Boc, in bot, in cap si sa se duca la vale? Aseara am facut si pariuri, pe scoruri electorale. Am fost mai multzi. Si unii dintre noi au zis chiar douazeci. Ceea ce este cocosator de devastator de nashpa pentru dansii. Ma rog, eu nu cred ca o sa fie pe acolo, dar intzelegi starea emotzionala care bantuie natziunea portocalie la inceput de toamna si de pre-campanie.

Viata e grea, lumea e rea. Alegerile e multe, dure si carunte.

:wink:

Anonim spunea...

Multumesc frumos. Auzisem/citisem si eu zvonurile cu pricina si m-am gandit sa intreb pe cineva care se pricepe daca e ceva la baza.