joi, 5 iunie 2008

Ca in viatza

Trei pase esuate, scapate printre degetele rare de intelectural tampit. Pe urma un eseu: o cruce bine controlata, in care in cele din urma degetele nu m-au mai dezamagit. N-am mai avut mainile rare, si m-am dus ca glontul printre dujmani, fara sa ma atinga (jucam no contact - pe atingere; fara placaje). Pe urma o pasa cvasi-geniala de eseu. I've redemtepted myself. There's still hope of really playing rugby, after all.


Cum va spuneam: ca in viata. Mai intai urla aia pe teren sa nu-mi mai dea pase. Pe urma dau eseu si toata lumea e bucuroasa. Pe urma dau pasa de eseu, pe spate, catre Paul, fara sa ma uit, si toata lumea e in extaz.

Cum va spuneam: ca in viatza.

Bauta din vestiare e cea mai mishto parte a programului artistic. Ceea ce va doresc si dumneavoastra.

Hic... ;)

14 comentarii:

Anonim spunea...

Cum vine asta "rugby noncontact"?

Turambar spunea...

Fara placaje. In loc de placaj, atingere. Daca ai fost atins, lasi jos mingea si se bate lovitura libera indirecta.

Anonim spunea...

Cand incepeti tracking poll -ul pentru turul II ?

Anonim spunea...

http://pitzipoanca.org/

Turambar spunea...

L-am inceput. L-am si terminat.

Anonim spunea...

Faceti doar un singur sondaj de calibrare sau, ca la turul I, din doua in doua zile ?
In linii generale, se confirma sondajul Insomar ? Care sunt tendintele ? Fara sa ne dai cifre, pe ce categorii de votanti se bazeaza fiecare candidat in parte ?
Aveti si pe sectoare ? Sa ne asteptam la surprize ?
Oricum, Oprescu pare a fi in turul 2 marele favorit pentru Primaria Generala...Si e greu de crezut ca Blaga ar putea rasturna situatia...Trebuie sa fim realisti...
Pe de alta parte, orgoliul ranit al Italiei ar putea sa ne coste scump in meciul cu Italia...

Turambar spunea...

Nu. Ca si la turul I, facem din doua in doua zile, ca sa identificam evolutii.

In linii generale, se confirma sondajul Insomar.

Nu, nu pot da si categorii de votanti.

Da, avem si pe sectoare. Nu, nu putem da :)

Inca se joaca. Va conta foarte mult participarea la vot.

The rest is football. Suedia tocmai a dat doua goluri Greciei. Unul de vis, unul impiedicat si blambec. Insa amandoua sunt egale, nu? :)

Anonim spunea...

Turambar,

Intelegand ca nu poti sa ne spui categoriile de votanti ale fiecarui candidat, ne poti spune - dupa parerea ta - care dintre cei doi candidati va fi votat, intr-o masura mai mare, spre seara si care dintre ei, intr-o masura mai mare, dimineata...

Anonim spunea...

Cel putin ne-ai putea spune pe cine crezi ca avantajeaza o participare mai mare...

Turambar spunea...

Teoretic, o participare mai mare il poate avantaja pe Oprescu. Insa aici chiar ma pot inshela, pentru ca avem de-a face cu motivatii diferite de participare. Cei ai lui Oprescu, mai lenesi, mai mult la nivel declarativ. Ce te faci daca vin? Cei ai lui Blaga, mai disciplinati, care daca vin pot sa incline balanta in favoarea sa.

E strans...

Anonim spunea...

Am vazut ca persoanele cu studii superioare au reprezentat 42% din esantion, la primul tur...imens...pare de necrezut...din catre stiu, in Bucuresti, cam 15% au studii superioare...asta inseamna ca participarea in randul persoanelor cu studii superioare a fost de 60-70% (fata de media de 31%)...din cate stiu, Blaga sta mai bine la aceasta categorie de electorat...cum iti explici sociologic o astfel de pondere a persoanelor cu studii superioare ?...pana acum nu cred ca a mai existat o astfel de pondere...

Turambar spunea...

Totalmente gresit. Ponderea celor cu studii superioare este IN TOATA TARA de cel putin 16% - 17%. In Bucuresti e aprox. dubla, pe undeva pe la 30% ... 32% din total populatie adulta. De unde naiba ai scos 15% studii superioare in Bucuresti? Hei, wake up! Bucurestiul este orasul / zona / regiunea cu stocul / capitalul de educatie cel mai ridicat. Usor cu statisticile pe scari, sa nu tragem concluzii gresite.

In consecinta, diferenta de la 30% ... 32% la 40%, desi este semnificativa, nu e chiar asa de cocosatoare precum ti s-a parut initial.

Anonim spunea...

Turambar,

Nu vreau sa iei in nume de rau insistenta mea...dar, din cate stiu, in toata tara, populatia cu studii superioare, reprezinta cam 11-12% (in cel mai bun caz), iar in Bucuresti 15-17%.
Inainte de a ma contrazice,poti revedea datele statistice...
Daca gresesc, imi fac deja mea culpa...oricum poti sa verifici ponderea persoanelor cu studii superioare si in cazl fostelor alegeri locale (cand nu depaseau 20-22%), procent care era, oricum, mai mare decat ponderea reala...

Turambar spunea...

Probabil ca folosesti drept referinta surse oficiale vechi. Intre timp, s-au schimbat mult lucrurile. Lumea se schimba. Merge la scoala, face carte, invatza, ia diplome. Altii, cu studii elementare, sunt batrani si mor.

Se schimba structura de studii...