joi, 5 iunie 2008

Soferu Nicusor

Soferu Nicusor a vrut sa asculte muzica.

Soferu Nicusor a apasat botonu.

Soferu Nicusor a confundat botonu de muzica cu botonu de basculare a basculantei. Asta pentru ca soferul Nicusor era sofer de basculanta. Therefore, soferu Nicusor a cules cu basculanta basculata in sus vreo doi-trei-patru stalpi de curent electric, bascha un mizilic de vreo suta de metri de cablu numai bun de facut sul pe mana, sa-l duca la REMAT.

Mai mult, soferu Nicusor, in mare generozitatea sa de shofer de basculanta, a dat la toata comuna vreo 20 de tone de fier. De la nasu, fara numar, pe asfalt. Gratis si pe degeaba, sa culeaga fraierii sa duca si ei la REMAT ceva, daca tot au ramas fara buleftrica in comuna.

Mai mult, soferu Nicusor nu a auzit masina de politie care urla de nebuna cu sirena dupe el, ferindu-se de piesele metalice care plouau pe asfalt. Asta pentru ca soferu Nicusor asculta muzica data la macsim. Manele, buninteles. Ce credetzi Dvs ca ar fi fost in stare sa asculte soferu Nicusor in timp ce insamantza fierifer soselele patriei?

Soferu Nicusor isi merita pe deplin cele 15 minute de glorie.

Courtesy of Ziua. Un gand pios si o cratitza de chiftele pentru saracu sofer Nicusor care a fost dus la facultate, sa planteze stalpi pe gratis pentru statul roman.

Zi'le, dom' sofer Nicusor!

LOL

5 comentarii:

Anonim spunea...

viitor purtător de cuvânt pt. "Unirea" :)

Turambar spunea...

potential purtator de cuvant pentru Unirea. Esuat, din pacate. E la racoare acum. Pana iese, termina ashtia campania si brandul si inventeaza altul :)

Anonim spunea...

astia pe la TiVi ziceau ca ar fi fost pietris in basculanta..... acuma cine mai stie? hic!

Anonim spunea...

Stirea Mediafax arata asa:
(nici de manele nu zice nimic, dar, bazat desigur pe broderia celor dela Ziua, story-ul tau e foarte misto, sa nu ne-ncurcam in detalii :))

"Traficul s-a desfăşurat cu dificultate timp de aproximativ două ore, marţi noaptea, pe Drumul Naţional 1 A, între localităţile dâmboviţene Păstârnacu şi Corneşti, din cauza pietrişului căzut dintr-o basculantă al cărei şofer nu a observat că a pierdut pe drum toată încărcătura de 20 de tone.

Trafic dificil pe DN 1 A, după ce 20 de tone de pietriş s-au împrăştiat pe şosea dintr-o basculantă
Ulterior, autovehiculul, încărcat cu 20 de tone de pietriş, a ajuns în centrul comunei Corneşti, unde a smuls cablurile electrice şi a rupt trei stâlpi ai reţelei de alimentare cu energie electrică, lăsând fără energie electrică toate casele din centrul comunei Corneşti.

La un moment dat, un echipaj al Poliţiei a descoperit problemele provocate de şoferul basculantei şi a început să urmărească autovehiculul, reuşind să-l oprească pe şofer.

"Oprit de noi, conducătorul auto ne-a replicat senin că nu şi-a dat seamă ce a făcut în trafic. El spune că nu a observat că i s-a ridicat bascula maşinii şi că a pierdut încărcătură de 20 de tone de pietriş. Pe mai mult de un kilometru, DN 1 A a arătat timp de două ore ca un prund de gârlă, din cauza tonelor de pietriş căzute din această basculantă. Din primele cercetări, rezultă că o defecţiune a sistemului hidraulic a autovehiculului a avut drept consecinţă ridicarea basculii şi pierderea încărcăturii, înşirate pe şosea. La un moment dat, autovehiculul a ajuns în centrul comunei Corneşti, unde a agăţat firele electrice şi a rupt trei stâlpi, lăsându-i pe localnici fără electricitate", a declarat agent George Văduvă de la Poliţia Corneşti. După două ore, timp în care un excavator a acţionat pentru eliberarea carosabilului, traficul rutier pe DN 1 A a revenit la normal.

Şoferul este cercetat de poliţişti pentru distrugere din culpă".

Turambar spunea...

Watch The Man Who Shot Liberty Wallace: "When the legend becomes fact, print the legend"

:)