miercuri, 4 iunie 2008

Balasescu zvarle cartea

Balasescu, antropologul nostru de servici, alaturi de Vintila, zvarle cartea. Sambata, la Bookfest, la orele 17:00 trecute fix, la standul editurii Curtea Veche, Alex da cu cartea'n noi, douashunu, dooshdoi: Paris elegant Teheran incitant. Corpuri estetice, subiecte politice.

Acolo Alex ne povesteshte despre Iran, despre Paris, despre antropologie, despre corpuri shi alte chestii la fel de estetice si de incarcate de umbra conflictului :), despre UCLA, despre basmale, musulmani, despre orientalizarea Orientului si despre - inevitabil - femei.

Si daca este cu femei, apai musai trebuie sa mergem.

Ceea ce va doresc si voua, onorati cititori si cumparatori. Therefore, cu respect si consideratzie, va indemn prieteneshte sa marsh la carte mama voastra de intelectuali carele na'tzi m-ai pus mana pe o carte decand a-tzi jucat ultima data canasta cu amanta si cu soacra.

M-am ecsprimat suficient de elegant si de telectual, sau trebuie sa ma mai repet din nou inca o data pentru a doua oara?

:)

5 comentarii:

Anonim spunea...

Turambarr,
ţi-am adus chihlimbar. Verde

Turambar spunea...

De unde, bre?

Anonim spunea...

mda. n-am mai auzit vreodată pe cineva chemându-mă duios cu "bre", dar ... mai adăst p'aicea măcar că urmează exit-pollurile, aşa-i?

Turambar spunea...

:) lol. cunoasterea necesita sacrificii apelative, nu?

mai draga bre :)

Anonim spunea...

aşa-i, Măria Ta!

p.s. nici "măi"; "dragă", poate :-P