duminică, 15 iunie 2008

Baietzii au incercat

In ultima jumatate de ora, inaintea transmiterii rezultatelor, am primit cel putzin 5 telefoane si / sau SMSuri care
a) sa ma traga de limba cum dam noi
si
b) sa ma persuadeze, prieteneshte si dezinteresat, ca SIGUR SIGUR INSOMAR-ul o sa dea pe Oprescu cu 51.5. Sau cu 52. Si ca ar fi bine sa-l dam shi noi la fel.

Bravo, baietzi! Nice try. Sa mai incercatzi si data viitoare. La toamna...

:)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Domne, chiar daca sint a nuisance (for writing too much and digging too deep), spune-mi, te rog: la ce le-ar fi folosit? Beyond o mica chestie de moment. Adica pentru less than 24 hours. Care, daca se intimpla si voi cedati, le-ar fi facut (pe linga voua) viata si mai grea la devoalarea cifrei reale de dupa numaratoare. I'm missing something here.

Turambar spunea...

E simplu. Ar fi folosit in doua sensuri:

a micutz) sa ne faca sa credem ca e pe-acolo si sa ne ducem noi spre zona 51, 52, urmand ca ei sa dea datele corecte. ei sa iasa bine, noi sa iesim de rahat. avantaj ei, kashay in tenis. au incercat chestia asta si in toamna, tot prin intermediari. face parte din joc. cel putzin din jocul lor :(

b micutz) daca macar un institut ar fi dat pe blaga suficient de aproape de 50%, within the marge error, atunci erau ceva-ceva shanse (minore, e adevarat, dar mai mult decat nimic) sa puna o umbra de indoiala asupra rezultatelor oficiale. pe principiul "uite: un exit poll l-a dat in marja de eroare. nu cumva...?"

dar principalul castig ar fi fost ca ei dadeau rezultate corecte / mai apropiate de realitate, while us not.

kashay in tenis.

txs for the Bordei Park tip. trec frecvent cu masina pe langa el. zilele astea am fost si eu surprins de cat de bine arata. doar au fost alegeri si doar trebuie lumea convinsa, nu? o sa iau fetele si o sa ma duc.

:)