marți, 6 decembrie 2011

Un simbol de 750 de cai putere

lol. E ceva in aer. Cum spunea Galadriel la inceputul filmului: "I feel it in the air, I feel it in the water." Se intimpla ceva. Romanii isi (re)descopera nevoia de mindrie. Poate ca de la prea multe lichide seminale luate prin strainatate. Poate ca tot de la umblat prin strainatate, pe unde au vazut ca si acolo tot doo miini doo picioare au majoritatea occidentalilor si nu sint cu mult mai breji decit oltenii nostri. Orisicum, se intimpla chestii. Stiu: e si multa ideologie. E si un pic de concert ascuns. Stiu si asta. Dar dincolo de, e ceva in aer.

Romanie, tzara de 270 de cai putere :)

Primita pe mail.

* * *




Un Patriot ROMÂN - Bravo Gheorghe

TIR-ul lui Gheorghe Vlase din Slobozia poate fi declarat de două ori unic în România. În primul rând, datorită dotărilor sale tehnice, camionul este singurul de acest fel din ţara noastră şi mai are doar trei „fraţi” în întreaga Europă. În al doilea rând, nimănui nu i-a trecut până acum prin cap să-şi brănduiască maşina cu imaginea poetului naţional al României, Mihai Eminescu.

Reprezentanţii Autorităţii Rutiere Române au fost atât de surprinşi ieri la vederea TIR-ului, încât l-au oprit pe loc pe Autostrada Bucureşti-Piteşti pe conducătorul acestuia, Gheorghe Vlase. Omul nu depăşise viteza legală şi nu încălcase nicio regulă de circulaţie, ci doar a arborat pe prelata TIR-ului pe care-l conducea o imagine a poetului neamului românesc, Mihai Eminescu, alături de versurile „Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie/ Ţara mea de glorii, ţara mea de dor!”, iar pe spatele maşinii îndemnul „Nu uita că eşti român!”

Gheorghe Vlase ne-a mărturisit că TIR-ul său este unicat în România şi chiar o raritate în Europa. „Motorul dezvoltă 750 de cai putere, iar camionul a costat 240.000 euro.

Să ştiţi că doar patru astfel de exemplare sunt în lume. Unul se află în Spania, altul în Olanda, cel de-al treilea la muzeul fabricii, iar al patrulea este al meu”, ne-a mărturisit Vlase.

El ne-a spus că pentru brănduirea maşinii a mai dat încă 2.000 de euro. El mai vrea să facă o altă prelată, de data aceasta cu Ştefan cel Mare, cu următorul mesaj: „Basarabia n-a fost a mea, ci a urmaşilor urmaşilor mei!”

Vlase ne-a mai spus că pe unde trece cu TIR-ul, oamenii sunt profund mişcaţi de mesajele citite, aşa cum au fost şi cei de la ARR, care l-au şi felicitat pentru o aşa idee.

.

3 comentarii:

gabryela spunea...

astia vor reducerea nr.de bugetari in schimb infiinteaza noi institutii bugetare.
http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_25585/ARR-si-RAR-nu-mai-au-atributii-de-control-Cine-efectueaza-de-acum-controalele-din-transporturi.html

kilroy spunea...

Sau rezultatul unor campanii din mass media?

Anonim spunea...

Păi şi până acum ce fel de concert a fost? gratuit? de binefacere?

Sperăm, ca naţie, la o notă de trecere (oricum nu mai mult de 5.50)?
E sexy profa?