duminică, 18 decembrie 2011

Despre vrǎjitoare, cu descîntǎtoru de Turambar

Astǎzi la orele 16:15 trecute fics, adicǎ în mai puțin de doo ore, Turambar vǎ va descînta și vǎ va vrǎji cu prezența sa de solomonar rațional la emisiunea de pe Realitatea TV unde se va dezbate un subiect fierbinte, esențial, de macsimǎ importanțǎ pentru propǎșirea spiritualǎ, materialǎ și patibularǎ a scumpei noastre patrii, Republica Istericǎ Rromânia: influența și importanța vrǎjitoriei în viața cotidianǎ și chiar și în cea de zi cu zi a românilor.

Drept pentru care vǎ propun ca motto urmǎtoarea cugetare din puțul metodologic al gîndirii de rit inutil pe care am cugetat-o tot recent, pe FB, plecînd de la postul Gǎleții cu Pixeli “Revolta vrăjitoarelor: “Deputaţii nu ştiu cu cine se pun. Am adus un bărbat la nevastă în 12 ore“”:

Eu zic sa facem un ecsper'ment, ca de-aia sintem oameni de stiinta. Separat parlamentarii in trei grupuri aleatoare si pe unii ii supunem unui tir sustinut de blesteme in public, pe altii de blesteme in privat si pe cel de-al treilea il pastram grup de control. Sa vedem ce conteaza mai mult: fortza pisicii negre, a profetiei autoindeplinite sau e la oha si atunci sa le umflam pt inselaciune? ;)

1 comentarii:

Pongo spunea...

Cu supranatural sau fara, tot inselaciune e. Daca nu e cu supranatural e inselaciune clar, daca e cum zicea OZ, ce se intampla supranaturalistic vorbind e vanzarea fraierului catre satana pentru banii lui, imbrobodit fiind ca tre sa se "purifice" si alte abureli. Adica inselaciune si pe partea asta.