joi, 8 decembrie 2011

Direcția României



Nivelul de șucǎr național, operaționalizat prin rǎspunsul “România se îndreaptǎ într-o direcție greșitǎ”, rǎmîne în continuare sus, la trei sferturi din populație. Cum ar veni, 3 : 1 supǎrarea în aceastǎ țarǎ.

Sîntem însǎ martorii unui bine definit fenomen de domolire a intensitǎților pǎtimașe de anul trecut, cînd șucǎrul atinsese pragul de saturație paretianǎ de 85%.

Deci trei sferturi. Deci Crǎciun. Ho ho hoooo!

.

7 comentarii:

individul_x spunea...

Nivelul de șucăr crescut poate avea și conotații pozitive, dacă ne gândim că nemulțumirea față de o stare de fapt împinge individul să acționeze pentru a îmbunătăți situația.

S-au adunat suficiente energii latente provenite din nemulțumiri înăbușite pentru o nouă revoluție?

Eu zic că suntem aproape. Să sperăm însă că o bună parte din această revoluție se va produce în mentalități și nu în stradă..

Turambar spunea...

Nu s-au adunat. Se desumfla incet-incet.

individul_x spunea...

Eu știu că cel puțin în cazul meu s-au adunat și nu se desumflă ci dimpotriva...

Și chiar dacă la nivel social pare că se desumflă mie mi se pare că de fapt se condensează, scade volumul dar crește densitatea, se așează mai bine.. ca atunci când bați pămânul, până când se face ca piatra și nu-l mai poți bate..

Limita de jos, fundalul, crește încet dar sigur.. until it goes bum... într-o nouă stare de echilibru...că doar așa funcționează evoluția...acumulări pe perioade mari( din ce în ce mai mici ) și transformări bruște..

Barbu Mateescu spunea...

Mă surprinde că suntem acum "peste" anii 1998-2000.

Nimeni... spunea...

Ar fi interesant de vazut nivelul de sucar intre 15 ianuarie si 15 februarie 2012. Indraznesc sa te rog ceva. Te rog promoveaza (http://www.youtube.com/watch?v=Z2mf8DtWWd8). Se apropie sarbatorile si toti vrem sa fim acasa.

Cantemir spunea...

Se desumfla, ca o sa intram in Euro-Reich:
http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/12/09/europa-de-azi-si-euro-reichul-de-maine/

AristotelCostel spunea...

... au amortit versurile cu iesiri din criza. Din fericire se intorc taierile, de data asta, crancene, asa ca vor urma cresteri... imbucuratoare.

100% nu va fi atins, dar gap-ul... da. :D