duminică, 4 decembrie 2011

Ca la Kalamazoo la nimenea

Deci cind e seara si cind whisky-ul s-a terminat si cind doar rom a mai ramas prin casa sa stai la o discutie prieteneasca cu ficatul tau si cind iti aduci aminte ce exotic suna Kalamazoo si de ce sint totusi zgirie-norii cei mai frumosi copaci metalici de pe lumea asta,

in aceste momente de intensitate emotional-alcoolica nu pot decit caci ca sa va recomand sa beti incet, ca-i rece afara, incet si trist, ca la vaduve, si sa dati sonorul tare.

Maestre, un moment de nostalgie, rogu-te, in loc de "Leka notch, detza"...



Albumul se numeste Fashion Nugget, e din 1996, fix din vremurile acelea, si il gasiti aici.

.

4 comentarii:

essyn spunea...

sper ca ti-a trecut intre timp, ca am vazut ca ai inceput saptamina pe ritmuri mai vesele; si, ma rog, de ce trezeste kalamozoo asa sentimente negre in tine? melancolia poa' sa fie si ea mai molcoma, cu un suris in coltu' gurii, plus ca tie anu ala' nu ti-a schimbat radical viata, n-ai cunoscut nici un ceh karatist si filozof...hai c-o sa ne-ntoarcem noi pe-acolo intro zi...

Turambar spunea...

:) Nu stirneste sentimente negre, ci doar nostalgie. Si karatist, si filosof? Waw! Ai nimerit bine, bre tataroaico bre :)

Ce mai faceti voi, expatriatilor? Cum merge viata in Canada?

Da, o sa ne intoarcem in Kalamazoo / Missoula intr-o zi :)

ipo spunea...

Sa-l lasam pe Frankie sa se odihneasca in pace, eu recomand alte maluri ale bosforului, cu japonezi care canta Smoke Gets In Your Eyes, sau Caini psihotici, die, die little bitch, sau vreau sa te iubesc nebuneste sau astea. Ma rog, traducerile mele din limba Esacramento, sau Esperanto sau cum o fi nu suna bine, ca sunt beat la ora asta. :)
Asa ca o linkuiesc pe asta: http://www.youtube.com/watch?v=PkgXArxRxy8

:)

ipo spunea...

Sau daca te apuca spleenul de country
http://www.youtube.com/watch?v=o22eIJDtKho