miercuri, 19 noiembrie 2008

Oximoronu e mic copil

Oximoronu e mic copil pe langa realitate. Viatza bate fictziunea la popou cu rigla de plastic, pana se incinge si se rupe. Pe urma rigla se recicleaza, se fac pahare pentru McDonalds si ciclul electoral continua, sub o noua infatzishare.

I'auzitzi aici, sa nu zicetzi ca am innebunit de tot. Nu de tot. Doar partzial:

Elista, Republica Calmaca

The town center has a number of renovated public parks focused on the main square, boasting statues to both Lenin and the Buddha.

Daca mai adaugam informatia apsolut necesara ca orasul detzine si statuia lui Ostap Bender, cat si o pletora armonioasa de blocuri roz, concluzia este clara. Lenin, Buddha si Ostap Bender. Cei trei iluminatzi care au iluminat lumina. Mai foarte perfect decat atat nu se poate, nici macar in filmele sovietice.

Deci, ashadar si prin urmare: Elista este cel mai rudotelian oras inventat de rusi, locuit de tatari si distrus de martieni.

Sedintza continua, tovarashi!
:p

6 comentarii:

Anonim spunea...

Grandmerci.

Turambar spunea...

De nada, senora.

Cand mergem sa admiram blocurile roz si sa fumam o tzigara fara filtru langa statuia Marelui Maestru?

:)

Anonim spunea...

Draga, este CEA MAI INCREDIBIL DE INTERESANTA propunere care mi s-a facut in ultimii 4 ani.

ANYTIME you want!!!

Dar ma amagesti. Stiu, pentru ca tu nu fumezi tigari.

In any event, I am OPEN to THIS suggestion.

Turambar spunea...

Ba fumez, doamna. Dar fumez cand vreau eu, din an in Pashte, sa ma bucur de ele, nu cand vor ele, in fiecare zi, sa'mi dau nicotina in vena.

Daca nu mai fumez zilnic, asta nu inseamna ca nu am fost fumator once upon a time si ca nu mai ma bucur de gustul unei tigari. Once in a while, every month or so. Si tot fara filtru, ca alea sunt tigarile adevarate. Restul sunt scorneli de marketing adictiv.

Cat despre propunere, un singur dubiu planeaza asupra ei: ne mai intoarcem? Sau ne cumparam un apartament roz pe langa statuie si crestem pisici si camile la marginea Tashkentului?

:)

Anonim spunea...

I rest my case: m-ai amagit.

Deja ma vedeam, cu voi in masina, taking turns cu fetele, sa te conving sa opresti masina, ele pentru pipi, eu pentru fumat. Si cu Flo, incercind sa tzina un echilibru decent de oareshce disciplina in acest bedlam. (Daca spun familiei, ma pun sub curatela, ca ei stiu ca sint in stare. Sint nitzel aventiurista - accent slav - daca e in conditii agreabile si nu presupune contact direct cu mizeria si oboseala fizica majora. Deci, destul de penibel).

Nu, nu avem, pardon! eu nu am dubii: nu ramin acolo, ca sint high maintenance si as fi nefericita intr-un loc atit de rudimentar.

Turambar spunea...

ok. ok. m'ai prins. ma dau batut, legat si ocnicizat. la telega, la ocna, la taiat de sare.

...eshti sigura ca nu vrei, totushi, sa mergem sa creshtem camile la marginea deshertului? romantic. natura. intoarcerea la cele esentziale si concrete. ingrashamant organic. paturi din par de camila. ceai. serbet. halva. ishlic. feregea.

ai vazut Beloe solntse pustyni? Sub soarele alb al desertului?
http://www.imdb.com/title/tt0066565/

Cum bravul soldat sovietic umbla cu haremul dupe el si civilizeaza deshertu si omoara creminalii? Ce viatza... Ce aventura...

Eshti sigura ca nu vrei in deshert, la camile? Mai gandeshte'te...


:rofl:
:)