sâmbătă, 15 noiembrie 2008

Pericol mare

Trebuie ca e pericol mare, daca se bea atata.

:)

Militarii germani din Afganistan au baut un milion de litri de bere


Circa un milion de litri de bere au fost livrati trupelor germane din Afganistan anul trecut, precum si aproape 70.000 de litri de vin, potrivit unor surse din armata.

Aceasta informatie a socat Germania. Articolele de presa cu titluri de genul "Beti pentru Tara mama" au sugerat ca alcoolul este singurul mod de a atrage militarii, in conditiile in care este tot mai greu sa fie recrutati, relateaza The Guardian.


etc.

:)

3 comentarii:

Anonim spunea...

Încă un exemplu de populism cretin, în care se aplică regula lui Murphy: "Dacă ai suficiente date statistice, poţi demonstra orice!"
Asta nu înseamnă că problema războiului din Afganistan nu rămâne în continuare una controversată. Decidenţii politici germani nu vor să reînvie militarismul, care i-a băgat de două ori în belea în secolul trecut. Aşa că pentru ei e mai bine ca soldaţii germani să bea bere, şi să fie criticaţi pentru asta, decât să ucidă civili afgani cu suta, precum americanii, şi să trezească amintiri dure europenilor, într-un moment în care Germania vrea să fie puterea dominantă în UE.

Turambar spunea...

:) Ai dreptate. Cu adagio-ul drag inimii mele: jurnalistii prefera subiectele senzationale in detrimentul celor de substanta, si fac pe dracu in patru sa le bage la fitzuica. Sa aiba cititori. Sa faca rating. Si atunci subiecte de acest calibru alcoolic.

Ma rog. De'aia e lumea interesanta si de'aia murim de cancer tineri. Ca citim astfel de descoperiri epocale in Libertatea. Sau in Ziare.com.

:)

Anonim spunea...

De acord! De aia e "jurnalistica" o meserie elitistă!