sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Becali candideaza in Iasi!

Nu ma credeti? Check this out:

Iasi - Camera Deputatilor, PNG


Si nu o data, ci de doo ori: o data in colegiul 6, el insushi, in persoana (Gheorghe), si inca o data, sa fie sigur, in colegiul 5, cu delegatie (fratele Hristu)

Va datzi seama cum o sa voteze amarashtenii aia de acolo? Cu ochii inchisi, pe Gica al lor, marele balaur crestin de rit stelist si manelar si coconaut. Care, de fapt si pentru cine stie si cunoaste, candideaza in Zabrautzi si si'o fura. Dar sa nu'i spunetzi, va rog. Lasatzi'l sa mai cheltuie nishte bani de'a'n pulea... :)

15 comentarii:

Anonim spunea...

Deci bai globerilor care sunteti globeri candidez unde vreau io , da? Ca-conspiratia sa pic cu avionul n-a tinut, Al-de-sus e cu mine da' se pare ca e cam neatent si el. La lupta !
(Si nu mai da stiri d-astea sa sperii lumea, da ?!? :)

Turambar spunea...

Lasa sa'i sperii, ca nu a vrut sa vina la mine cu avionu sa'mi dea punga aia galbena de bani sa'l dau in sondaje cu 87%, sa influentzez Zabrautzii cu sondajele sal vote-ze lumea ca sondajele asta face influentzeaza lumea si punga aia cand vine si de ce nu pica avionu ala o data. De doo ori de multe ori.

Hai, gata. Am treaba. Trebuie sa fac sondaje, ca am doi copii si zice forumijdii ca io fac si dreg si alea alea. Si nu vreau sa'i dezamagesc, ca ei e prietenii mei.

Hahalelelor...

Anonim spunea...

pai de ce nu ar candida .. oricum nu il alege nimeni :P isi face mai multe reclama .atat

Anonim spunea...

Sincer, il prefer pe Gigel decat pe nomenclaturista aia...
Dar daca asa vrea poporul suveran din Zabrauti :-)

off-topic: Supriza imensa la finala Cupei Mondiale de Rugby League, NZL a batut AUS la ei acasa !!!!
Altfel meciuri tari azi la Rugby Union: ENG-AFS, FRA-AUS si WAL-NZL!
Poate castiga si nordistii un meci, ca pana acum si-au furat-o la greu :-)

Turambar spunea...

Shhhh. Nu trebuia sa spui! Vroiam sa'l descarc pe de Diwana si sa ma uit la el. Tz tz tz... :/

Astea din Rugby Union, End Of Year Trials, sunt deja la a treia saptamana. Meciurile din primele doua saptamani le am pe toate pe calculator, tot courtesy of Diwana, dar din 2 x 6 = 12 meciuri nu am apucat sa vad decat unul complet (Scotia vs Noua Zeelanda) si sa adorm glorios dupa cinci minute dintr'al doilea (Argentina vs Franta).

Las', ca trec ele alegerile astea. Asta o sa fac toata ziua: o sa ma uit la rugby, o sa dorm si o sa beau :) :p

Anonim spunea...

pai nu inteleg...astia care face sondaje cu becali nu are uichendele libere sa se uite la olblecshi?

Sorry ca ti-am stricat surpriza :(

Anonim spunea...

Good News pentru Oana Mizil....Good news si pentru Alina Gorghiu....
Ce se mai aude cu sondajul pe Bucuresti ? Ziceai ca terminati si in S3 si veti avea imaginea de ansamblu. Se mentine votul politic? si daca nu, cam cu ce eroare se abate votul uninominal de la votul politic?
Spune-ai si ca in curand va fi pe micile ecrane...ce se mai aude ?
Urmaresti meciurile de rugby de cand ai inceput sa practici acest sport sau iti placea si inainte ?

Anonim spunea...

spuneai, nu spune-ai..scuze...

Turambar spunea...

Imi placea rugby-ul si inainte. De'aia de fapt am si inceput sa joc: ca ma uitam la meciurile de rugby si instinctiv strangeam din corp ca si cum as fi fost acolo, pe teren.

Bucurestiul azi l'am terminat.

Nu, nu va spun nimic. Nici ca ca, nici ca ca. Vretzi informatie? Platiti. Sunati clientul. Cajole him to tell you all them bloody numbers.

Descurcatzi'va...

:p

Gata. Am treaba. Trebuie sa fac simularea pe Bucuresti :) Muncesc de azi dimineata de la 7:30 (am avut si altele, pt Exit Poll) si cred ca o sa ma opresc pe undeva pe la 2 noaptea.

Ceea ce va doresc si Dvs. Mama voastra care avetzi timp sa va uitatzi la meciuri cu olblecks.

:p

Turambar spunea...

LOL. Era sa uit. Un prieten de prietena mi'a spus ca a sunat BEC'ul sa'i bata prieteneste obrazul lui Turambar in privinta postului cu Becali. Stimate domnule BEC: stiu. Stiu ca ala din Iasi este diferit de cel din Zabrauti (adevaratul stralucitor). Vroiam doar sa scot in evidenta tactica adoptata de penegisti, sa scoata vot si din piatra seaca, recrutand toti purtatorii de nume Becali disponibili prin tara si puanandu'i pe liste. Daca il mai cheama si Gheorghe pe fericitul din teritoriu (in cazul de fata, Iasi), cu atat mai bine. Creste pretzul colaborarii, nu?

Deci stimate domnule BEC: nu e de la voi. E de la Jiji. Manca'l'ar mama de disperat, ca uite cum se prefigureaza ca nu o sa intre in Parlament si mai era sa mai si cada cu avionul. :)

Realitatea lui Petria spunea...

O să-şi ceară banii cheltuiţi în campanie înapoi. O să le scoată micii cu muştar cu tot din stomacul amărăştenilor.

Turambar spunea...

Asta imi aduce aminte de o caricatura a motanului francez, Le Chat:

Este la bar. Vine nota. Se uita la ea. Intreaba chelnerul: Nu va suparati, nu am toti banii. Pot sa vars inapoi ce nu pot plati?

Anonim spunea...

Nu te-am rugat sa ne spui scorurile ci doar cu cat difera, in medie (poza de ansamblu), votul uninominal fata de cel politic....
Stii ca nu prea avem bani sa comandam sondaje, asa ca punem si noi intrebari....

Turambar spunea...

Wait. Working... :(

Anonim spunea...

Io nu vreau sondaje, că-s ochiu dracului :))) Nu mai munci atâta la cercetări şi aşa o să ştim săptămâna viitoare cine iese, zi ceva mişto că zici bine :D
...........................
No, bine, lucră dacă marcă banu' :)))