joi, 20 noiembrie 2008

Spalatul pe maini incurajeaza coruptia

Copii, nu va spalati pe maini! Cine se spala pe maini merge la pushcarie! Sau, daca nici chiar asha, atunci macar cine se spala pe maini vede cu ochi mai putin severi pe cei care ar trebui sa mearga la puscarie.

Ei, nevasta, rasa mamii tale de fascista intr'ale curateniei: intzelegi acum de ce am o atitudine mai relaxata fata de dus? Pentru ca ma pregatesc sa fiu judecator la Curtea Suprema, de'aia, tu, nazista mica.

Si sa nu'mi scotzi pe nas ca zic eu. Nu, nu! Te rog frumos! Un pic de respect! Zic colegii tai, pisicologii. Si stim cu totii ca toate lucrurile spuse de psihologi sunt adevarate, cu ecsceptzia celor care sunt false.

Daca nu credeti, cititi. Oamenii de stiinta descopera chestii incredibile in fiecare zi...

Physical purification, in other words, produces a more relaxed attitude to morality. Perhaps it is no coincidence that Pontius Pilate is portrayed in the Bible as washing his hands of the decision to crucify Jesus. Something to think about for those who feel that purification rituals bring them closer to God.

Restul, la fel de innuendos, sa dai cu sapunul de perete, in The Economist, of course. Mama lor de puritani...

Pshycology: Cleanliness is next to godlessness


:rofl:

PS: Pentru cei cu adevarat interesati in aprofundarea fenomenului oximoronic la finlandezii budishti din Teleorman, CA, cum intri in Trafalgar Square pe dreapta, uite aici:

The Dirty Soap

Girafele astea, cel putzin, sunt fenomenale. Uitati'va si voi cata gratie. Cata naturalete. Cata pasiune. Ce tandretze animalica, cu un ph neutru.

Pun pariu ca nici macar Groparu, in mare perversitatea sa imaginativa, nu putea sa concocteze asa ceva in mintea capului creierului sau:

0 comentarii: