joi, 13 noiembrie 2008

S'a mutat. Dupa el!

Stimatul doctor Dom Dottore, aka Sebastian Corn, aka Sebi Ghinda, aka Scifizatul, s'a mutat de aici, de unde erati voi obisnuiti sa va scoata dintii literari si sa ne toarne ceara de povesti in urechi, s-a mutat aici.

Unde zice ca da ceai.

'Opa. Ia stai un bic, Dom Dottore! Pe cine crezi ca pacaleshti matale, bre? Ceai pe Internet? Sa'mi curga mie ceai in tastatura si sa mi se strice leptocul? Auzi tu! Ma lasi... Orice om cu blog la cap stie ca manipularea lichidelor pe Internet produce daune grave sanatatii. Except whisky, of course. Single malt. Whisky-ul single malt curata impecabil contactele tastaturilor si omoara gandacii si alti paraziti ascunsi prin crapaturi. Dezinfecteaza, miroase frumos, nu distruge plasticul. O solutie excelenta de curatire. Stiu: am invatzat de la taica'meu. Doar ca el, pe vremea aia, nu prea gasea single malt si atunci dadea cu ce aveam si noi prin casa: cu spirt medicinal. Dar acum vremurile s'au schimbat si s'a dovedit stiintific ca whisky-ul single malt este cel mai bun prieten pentru calculator.

Therefore, hai: a big round of applause. A emigrat doctorul. Si putem sa punem si noi acum comentarii la el pe blog. Si sa ne dea un whisky single malt, of course, sa ne curatam si noi tastatura.

Finally...

:) :p

1 comentarii:

mackerelfish spunea...

a-ha! mulţam de înştiinţare