luni, 1 decembrie 2008

Vatz ma-i pot-o-lit?

Pot-o-lit.

Hmmm. The bloody French language works wonders sometimez...

:) :p

17 comentarii:

Belle de Jour spunea...

:)
Biensur. Inca o data (en depis de toti si toate"LE") felicitari pentru ieri.
...si somn...:)

Anonim spunea...

Turambarr

Acum nu zice nimeni sa-ti faci sepuku si precis n-o sa te atârne lumea-n furci dar macar 2-3 zile fii si tu mai retinut si nu mai face pe victima. Ai luat-o tare de tot in freza. Asta e. Cu mana ta ti-ai facut-o, stii(m) bine.
Putina modestie, macar o saptamana, nu ti-ar strica deloc!

Anonim spunea...

A fost corect.
Succes si la tv.

Anonim spunea...

la antene aveti fireless? sau nu e ca la tvr? :)

Turambar spunea...

lol :)

Anonim spunea...

Turambar,

daca memoria nu-mi joaca feste, parca te intepai finutz si diplomatic cu Thor mai acu vreo cateva zile regarding sondajele alea !
Vezi daca ai folosit material de sondaj patricienesc ? Sondele alea precum si metodele de foraj nu prea au fost imbunatatite, au cam ramas de pe vremea lui Dej ! Baga si tu un ochi la canadieni cum se scoate petrolul coloshea din nisipuri , darmite din fundul lumii !

Turambar spunea...

Ma, ce deshteptzi suntetzi cu totzii dintr'o data. Tz tz tz. Cum va pricepetzi voi la toate, ca nishte oameni mari :)

Anonim spunea...

Eh, dar cine a dat-o bara cu marja de eroare x 4?

Sau e totul in regula?

Dan Selaru spunea...

Mai cu mila, mai cu mila. La tara una se spune alta se voteaza. Acolo exista frica de primar, de oficialitati, de galeata luata. Faptul ca ambele sondaje au gresit la fel e dovada plus faptul ca la inceput, cand se vota la tara era mult mai mare diferenta. Nu Turambar e vinovat, vinovata e societatea romaneasca.

Anonim spunea...

Ok, vinovata e societatea, de asta e nevoie de posturi anonime pe bloguri cu sfaturi despre tehnici de esantionare si selectarea esantioanelor reprezentative :)

Dan Selaru spunea...

Daca lumea minte la iesire poti sa-i intrebi pe toti si tot o dai in bara. Maica-mea l-a votat, la tara, pe Varujan si cum e singurul vot se intreba daca o sa se intample ceva. Si avea dreptul sa se intrebe pentru ca s-a mai intamplat.

Anonim spunea...

Sondajele nu-s greşite. Aceea e opţiunea de vot, dar n-au mers la vot. Dacă mergeau, diferenţa era de 5-6 procente în favoarea PDL. Totuşi : există şi diacritice ! Fără, blogul pare pictura unui amor c-o bidinea...

Turambar spunea...

:) Eu pot sa stau sa ma uit, nu? Ca Dan Diaconescu, nu?

Sa ma anuntzatzi cand o gasitzi pe Elodia ascunsa in marja de eroare, da? Ca eu am treaba: dupa doua luni, in sfarsit ma uit si eu la un film sau la un meci de rugby.

:)

Anonim spunea...

Turambar

iar te victimizezi ca o don'soara de pension.
Pai daca lumea minte si e rea, de ce nu puneti marja de eroare la 10% ?

Dar sa vii sa pui marja de 1% si apoi sa te coiesti pe-aici ca: românu-i mincinos...e cam trasa de par. Da' trasa rau de tot!

Dar asa-ti trebuie. N-ai avut flota, acum o ai. N-ai avut matusa Tamara, acum o ai. N-ai avut caltabosi, acum ii ai.

Adica ti-ai confectionat singur, cu mânuta ta, o codita care mereu o sa te urmareasca.

Turambar spunea...

Comme on... Asta iese la sondaj, asta dau. Asta e marja de eroare, asta o comunic. Crezi ca mie nu mi'ar conveni sa le pun, invariabil, +/- 3%? Sau +/- 5%, ca m'a durut burta azi si simt eu ca e o incertitudine mai mare?

Nu se poate, coane.

Iar cat despre flota mea proprie si personala, macar de'ar fi asa. Basescu o are agatata de coada si uite'te la el ce frumos e presedinte. Sebastian Lazaroiu a trecut si el prin Exit Polluri contestate si uita'te la el ce frumos este la B1TV. Deci se poate. Deci matusa Tamara. Deci o flota la baiatu, aici, repede, ca in seara asta vreau sa ma dau in barci, de bucurie ca e toata lumea cu gura pe noi... :)

:p

Anonim spunea...

turambar

daca e vb de o greseala de-a ta, n-am absolut nimic de obiectat. Dar daca e vb de o greseala "impusa" de altii, va trebui sa te impaci cu tine insuti.

Turambar spunea...

Nu, anonimule. Nu e nici impusa de altzii (ma crezi, bine, nu ma crezi, iar bine - eu imi beau whisky-ul impacat, nu imi sta in gat). Nici greseala mea / a noastra. Noi ne'am facut treaba bine, profi. Si sunt mandru de echipa care a lucrat alaturi de mine. A fost o zi intensa, in care lucrurile au mers uns (except some bloody teams unde seara, la ultima transmisie, a cazut ceatza si nu au mai avut semnal si ne'au intarziat transmisia cu 10-15 minute. But shit happens all the time si nu a afectat, pana la urma, transmiterea la timp catre clienti.

Repet: imi beau whisky'ul foarte linistit si sunt mandru de ce am facut. Si nu consider ca am gresit. Daca era asa, ieseam si spuneam: da, sa moara pisica, am comis'o. Insa nu a fost asa. Punct. Restul sunt muscaturi de cur, sau oameni care nu stiu cu ce se mananca un sondaj.