duminică, 18 mai 2008

Sondaj alegeri locale Bucuresti - val 02

Valul cel mai recent din Tracking Poll. Facut intre joi si sambata, 15 - 17 mai. 1677 subiecti. Pe telefon. Rezultatele date din cei care intentioneaza sa mearga cu siguranta la vot (851 persoane, 51% din total populatie).

Oprescu: 38%
Blaga: 26%
Diaconescu: 13%
Orban: 11%
Gusa: 6%
Restul: sub 2%

Incep sa se vada rezultatele campaniei. Sau sa se simta ca se apropie alegerile si ca lumea, incetul cu incetul, intra in disciplina de vot. Sau ca sunt usoare diferente date de metodologia diferita (Face 2 Face vs CATI). Sau toate trei la un loc :)

Courtesy of CCSB.

Enjoy! Si weekend placut.

3 comentarii:

Anonim spunea...

:)15 iunie nu?! spor...

Anonim spunea...

Mmmm... si sondajul cine l-a comandat?

Intreb pentru ca:
1. Asa e corect deontologic, sa spui cine a platit pentru datele pe care le faci publice.
2. Nu am vazut datele in presa, asa ca suspectez ca folosesti blogul personal pentru a da public niste date favorabile comanditarului fara sa le legi de numele lui (i.e. sporindu-le credibilitatea)

Turambar spunea...

@ Bogdan: De'abia miercuri o sa am suficient de multe cazuri incat sa pot vorbi de primariile de sector.

@ Anonymous (nice name, BTW): ca si primul sondaj, si acesta face parte din masurarea preliminara pentru Exit Poll Bucuresti, pentru Antena 3. Therefore, no big deal and no big secrecy concerning our client. Le'am transmis, le'au comunicat pe gura presei, therefore they are public knowledge si de'aia le pun pe blog. Sa stii ca mai am si alte sondaje, pt alti clienti, pe care nu le comunic.

Si zici ca te cheama Anonymous? Parintzii tai ce'au avut in cap cand te'au botezat asa, cu Y?

:D