sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Waiting for Godot

Ma uit la ei, cum intra pe usha. Operatorii din Bucuresti. Coordonatori. Ultimele foieli, pregatiri. Tineri. Cat o fi avand fata aia?, ma intreaba L. Uita'te la ea, ce mica e! Merge la sectie? Da.

Fac o socoteala in minte. 1996. Cand am fost si eu operator de interviu la sectia de votare, pentru Exit Poll'ul IMAS. Cat aveam? Vreo 23 de ani. A, erai deja baba, remarca prietenesco-rautacios A.

Mda. In 1996, operator de interviu. La botul sectziei. In 2000, primul Exit Poll care a iesit din calculatorul meu. Cu CSOP si CURS, pentru Pro. In 2004, pauza. Faceam sherpishori de rating pe atunci. Pe urma, in 2007, doua. Pe urma, asta vara, alte doua.

Si acum, toamna lui 2008. O alta mica, incrementala, dar esentziala contributzie la infarctul miocardic de la 50-60 de ani. Stiti cum zicea regizorul care rupea creioane la spate, in timpul shedintzei? Turna uite asha un pumn de pilule in palma, le dadea pe gat, se uita calm, fara iluzii, in oglinda, si ridica din umeri. It's show time, folks...

Mama ma'sii de viatza. Cantareatza cheala shi creatza. AMR 1.

Buuun! Nu avem cum sa ne luptam cu tensiunea. Let it flow, mate. Let it flow. Mai bine sa ne limpezim mintea si inima cu niste minoritari. Ia zi'le tu, domnu' tobar! Zi'le din betze. Din betzele alea cretze...

:/

3 comentarii:

Anonim spunea...

Minte limpede! iti doresc.

Cauta-ti carnetelul de zicatori in ale researchului si vezi ceva de genul: "cifrele vorbeste si nu ne minteste"

Turambar spunea...

Mai aveam noi una, pe vremuri. Prietenii stie :) Era ceva cu ratings si cu un cartier.

:)

Anonim spunea...

vvvv