duminică, 9 noiembrie 2008

Orgasm

Nu, nu de'ala de care va ganditzi voi, vicioshilor. Ci un orgasm mult mai curat, mai intelectual, mai rafinat, mai elaborat si mai elevat.

Pe scurt, ca sa nu ramanetzi cu inima in gand in privintza operatzionalizarii orgasmului meu din seara asta: ieri si azi s-au jucat meciurile internationale test de toamna. 6 la numar. Toate tarile nordice din 6N au infruntat cele trei tari sudice din 3N, plus inca trei: Argentina, Pacific Islands si Canada (stiu, stiu, geografic e NH, dar au bagat'o acolo, sa iasa la numar 6).

Deci meciurile au fost dupe cum urmeaza:

- Anglia vs Insulele Pacificului (Tonga si Samoa, pentru necunoscatorii de voi care habar n'au de asemenea orgasme)
- Italia vs Australia
- Irlanda vs Canada
- Tara Galilor vs Africa de Sud
- Scotia vs Noua Zeelanda
- Franta vs Argentina

Din toate astea, am deja in calculator 5 din 6, toate except AUS vs ITA. Si as putea sa'l am si pe asta, dar baietzii de la diwana au pus deocamdata doar o varianta HDTV, de neam prost, de 3 Gb. Astept pana maine.

Pana una alta, insa, am vazut deja Scotia vs Noua Zeelanda (va dati seama cine a castigat, nu?). Si urmeaza sa vad, la miez de noapte aprinsa, meciul meciurilor: Franta vs Argentina. Dupa ce anul trecut, argentinienii i'au facut de rusine nu o data, ci de doua ori pe francezi, la ei acasa, acesta este unul din cele mai asteptate meciuri ale sezonului.

Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor. Pe cine? Evident: pe francezi. Mama lor de cocosi ingamfatzi.

Pumas, vamos a matar!

:) :p



0 comentarii: