luni, 28 mai 2012

Negoițǎ est mort! Vive Negoițǎ!

Gata. S-a închis. Cîștigǎ Negoițǎ... :)

1. București, Sector 3. Vot primar. Evoluții


2. București, Sector 3. Percepția cîștigǎtorului. Evoluții






.

13 comentarii:

traian spunea...

Dom' inginer da' asta din stanga nu-i retin numele a iesit din marja de eroare ? :P

Radu spunea...

A iesit din marja de eroare si a intrat in marja de adevar...:)

Sergiu spunea...

Mie, cifrele mi se par credibile. Remarc doar ca Liviu a reusit sa opreasca caderea, cifrele ultimelor doua sondaje, pentru el, fiind relativ aceleasi. Un comeback ? Putin probabil....
Dar la consiliul local sector 3 ? Care sunt cifrele partidelor ?
De la Ploiesti ai vreo veste ? Nu de alta, dar am si eu sensibilitatile mele.....

fly-half spunea...

Nu prea e o veste buna...Negoita pesedistu e cam prost: cine face cel mai mare hotel din Europa la 1 ora jumate de aeroport (including trafic of course), sau cine face complex de apartamente noi langa groapa Glina nu are IQ f. ridicat, celalalt Negoita e corupt.

Cristi Călugăru spunea...

Deci, ca urmare a condiţiilor pariului telefonic (un fel de CATI), postez aici disponibilitatea de a-i oferi posesorului acestui blog douăsprezece sticle de whiskey în cazul în care domnul Robert Negoiţă va câştiga alegerile în 10 iunie.
În eventualitatea contrară, că absentul primar al Sectorului 3 este reconfirmat în funcţie, voi dona cele douăsprezece sticle de whiskey unuia dintre graşii mei preferaţi. (Da, Tudore, despre tine este vorba).
Iaca şi dovada publică privind existenţa pariului!

impricinatul spunea...

poftim! roby il face pe livache... pfuaaai! treaba e ca livache e cam non-combat, asaa...

Turambar spunea...

Confim pariul cu Cristi Calugaru. Mi-am asigurat rezerva de whisky pentru un an de zile: 1 sticla pe luna. Incapatinarea trebuie taxata... :)

Strajnik spunea...

Dom' Palada/Turambare...
Poti sa pui "duzina" de sticloante scotiene pi capul katindatului Florescu. Dublezi castigul sau anulezi pierderea (suportata de nefericitul parior Calugaru')

Strajnik spunea...

Dom' Palada/Turambare...
Poti sa pui "duzina" de sticloante scotiene pi capul katindatului Florescu. Dublezi castigul sau anulezi pierderea (suportata de nefericitul parior Calugaru')

Tudor Salcudeanu spunea...

Fee-fi-fo-fum! I smell the scent of some good old scottish whisky here!

In alta ordine de idei, care de fapt e aceeasi, daca e sa curga, apai sa curga Laphroaig din ala bun, sotziologic, cu certificatele de proprietate pe Islay aferente, sa nu ne tziganim aicea - nu de alta, dar cu 12mp in plus, pun de-o colonie mica de chiabur in spatele distileriei ;))

fly-half spunea...

Robert Negoita spune ca "va amenaja cate o gradinita si o cresa in proximitatea fiecarei familii."
sursa=hotnews
:-)))))
Adica fiecare cu cresa lui ? :-))))

John Galt spunea...

Ce mult ia NR de fiecare data. Si voi spuneti ca Noua Republica nu are nici o sansa..

Stefan spunea...

Liviu Negoita parca vrea cu tot dinadinsul sa piarda, o asa lipsa de combat nu am mai vazut, efectiv cred ca i se pare o corvoada sa mai stea un an in fruntea unui sector, codas as putea spune, al capitalei. Robert Negoita pare sa profite din plin de aceasta situatie, fiind mai mult ca sigur aproape de cea mai importanta realizare din viata politica.