luni, 16 ianuarie 2012

Homeland, harsh homeland

S-a facut dreptate: cel mai bun a cistigat.

Anul asta, la premiile Grammy, in categoria "seriale dramatice", Homeland a fost nominalizat doar la doua categorii: Best Television Series - Drama si Best Performance by an Actress In A Television Series - Drama (actrita Claire Danes, o forta a naturii).

Partea proasta e ca a fost nominalizat doar la doua. Partea buna este ca le-a cistigat pe amindoua, y compris cel mai bun serial dramatic, batind la fund alte seriale de succes cum ar fi Boardwalk Empire sau Game of Thrones.

Drept pentru care, desi traim momente interesante spre dramatice in aceasta gubernie a Europei, ma opresc pentru a va mai recomanda inca o data sa va uitati la Homeland. Mare serial, mare pricepere.

Il gasiti aici.



.

4 comentarii:

Sorin Eugen spunea...

De fapt a castigat doua din trei. A mai avut o nominalizare pentru "Best Performance by an Actor In A Television Series - Drama".

berenger spunea...

din cele 5 nominalizate e cel mai bun. problema e ca sunt o gramada de alte serialșe care n-au prins nominalizarea. good wife e unul din ele.
oricum, de abia astept sezonul 2 din homeland.
nota foarte buna din partea mea si pentru boss, serial care m-a facut, dincolo de tusele lui parca prea groase, sa ma intreb cat din timpul unui politician, intr-un stat democratic, e dedicat guvernarii si cat apararii si perpetuarii puterii

Turambar spunea...

@ Sorin: Da, scuze, nu observasem. Doua din trei de fapt.

@ Berenger: txs for the tip, mate. O sa caut Boss. "cit guvernarii si cit apararii si perpetuarii puterii"? Pai daca n-ai puterea nu poti guverna. Deci intii prezervam puterea si pe urma, daca mai avem timp, mai si guvernam. Daca nu, ne bagam picioarele si mergem la curve... :(

Valentin Berceanu spunea...

Cum vine astea, nenicule? Torentzele, piratzeala, alea alea? Nu e kosher. Uite aici un link legal: http://www.amazon.com/Homeland-Claire-Danes/dp/B005LAJ16I/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1326729888&sr=8-1 , chiar daca n-a iesit inca, macar nu te ia lumea de pirat. Eu am tot incercat sa ma uit la el, dar dupa 2-3 episoade, nu m-a prins. Astept sa se-ntoarca Mad Men...